pe 15.10. klo 02:00

Florida Panthers - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko kovavireisestä Pittsburghista kaatamaan Floridaa?

Florida Panthers ja Pittsburgh Penguins kohtaavat ensi yönä jännittävässä kamppailussa. Florida on vahvistunut viime kaudesta, kun taas Pittsburgh ei ole entisensä. Toisaalta Pittsburgh on jo avannut kautensa menestyksekkäästi. Floridan otteissa puolestaan voidaan nähdä vielä jähmeyttä. Pidämme ottelua tasaisena vääntönä, ja pelivalintamme on runsaan kertoimen vuoksi Pittsburghin vierasvoitto.

Pittsburgh avasi kautensa toissa yönä Tampa Bay Lightningin vieraana. Kaksinkertainen mestarijoukkue Lightning jäi ottelussa aivan mankeliin, kun Pittsburgh purjehti 6-2 voittoon. Tuo ottelu oli hyvä osoitus siitä, että materiaaliedulla ei ole alkukaudesta kovin suurta merkitystä. Isoin tekijä on se, kumman peli on paremmassa iskussa ja saanut lomakilot karistettua kesän jäljiltä. Pittsburghin joukkuetta ei kuitenkaan ole syytä vähitellä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Florida on vahvistunut selvästi viime kaudesta. Joukkueen isoin hankinta oli sentteri Sam Reinhart, joka antaa nyt Aleksander Barkoville paljon kaivattua taustatukea. Kausiennakoissa Floridaa pidetään yhtenä NHL:n parhaista joukkueista. Silti harjoituskausi päättyi laskuvireisesti. Florida hävisi kaksi viimeistä matsiaan Tampa Bay Lightningille (2-6 ja 2-4).

Paperilla Florida on selvästi vahvempi joukkue. Isompi kysymys on se, onko joukkueen otteissa vielä raukeutta. Pittsburgh todisti jo oman iskukykynsä Tampa Bayn vieraana. Näin ollen odotamme ottelusta tasaista kamppailua, kun taas kertoimissa Floridaa pidetään ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Siksi ruksitamme lapulle kakkosen Pittsburghin vierasvoiton merkiksi.