CS to 03.11. klo 23:00

fnatic - 9z

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

fnaticin tasoituskerroin uskomaton! 9z umpisurkea!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnaus on Challenger Stagen osalta loppusuoralla. Jäljellä on kolme ottelua, jotka kaikki pelataan tänään torstaina. Kuusi joukkuetta taistelee siis kolmesta viimeisestä paikasta Legends Stagella, joka on Majorien ns. “päävaihe”. Siellä vastassa on maailman kovatasoisimmat joukkueet sekä mahdollisuus päästä Rion pudotuspeleihin 20-tuhatpäisen yleisön eteen.

Torstain viimeisessä ottelussa fnatic saa vastaansa brassien viimeisen toivon 9z:n. Kun Imperial sekä 00Nation ovat jo ulkona, ja FURIA puolestaan sisällä, on kannatus 9Z:lla areenalla varmastikin valtaisaa. Kokemattomalle joukkueelle tämä voi kuitenkin tuoda turhia paineita varsinkin, kun nyt pelataan elämästä ja kuolemasta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Fnaticin kokoonpanossa on kokeneita ukkoja, joita ei varmastikaan yleisön mylviminen pelota. Joukkue on selvästi parempi kuin 9z niin forminsa, kuin myös karttavalikoiman puolesta. Fnaticin vakipoisto Dust 2 on brassien epäonneksi 9z:n paras kartta. 9z poistaa Vertigon, joka ei ole fnaticin suosikeissa.

fnatic saa itselleen esimerkiksi Ancientin, missä 9z on voittanut vain 33% pelaamistaan otteluista. Ancient on loistava kartta joukkueelle, joka tavoittelee ehdottomasti suoraa 2-0 -voittoa ottelusta. 9z nimittäin valinnee itselleen varmastikin Infernon, missä joukkueen korkeammasta voittoprosentista huolimatta, ei joukkueella pitäisi olla mitään mahdollisuuksia. 9z on voittanut turnauksessa hyvin helpot vastukset Imperialin ja Evil Geniusesin, kun puolestaan BIG:ä sekä GamerLegionia vastaan otettiin urakalla pataan.

Intel® Extreme Masters

@IEM
ONE MORE DAY OF THE #IEM RIO CHALLENGER STAGE REMAINS.

3 spots in the Legends Stage remain.

11:00 BRT / 15:00 CET: @OGesports vs. @TeamVitality

14:30 BRT / 18:30 CET: @GamerLegion vs. @C9CSGO

18:00 BRT / 22:00 CET: @FNATIC vs. @9zTeam