CS ti 01.02. klo 16:00

fnatic - Apeks

fnatic saa vastaansa Apeksin tulivoimaisen viisikon – nostaako joukkue tasoaan?

Ruotsalais-brittiläisjoukkue fnatic pääsee irti tiistaina klo: 16:00 alkaen, kun vastaan Pinnacle Winter Series -turnauksen puolivälierissä asettuu täysin uudelleen rakennettu Apeks. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee tietysti turnauksen välieriin. Fnatic on yksi turnauksen neljästä kutsujoukkueesta, kun Apeks puolestaan nousi puolivälieriin lohkoista saakka.

Apeks on äärimmäisen lupaava joukkue, joka on jo näin lyhyessä ajassa onnistunut nostamaan itsensä todella korkealle. Apeksin otteissa tähän saakka ei ole mitään moitittavaa, ja on jopa yllättävää, kuinka hyvin joukkue on jo nyt pärjännyt. Tästä huolimatta tällä kertaa ollaan silti fnaticin kelkassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Fnatic oli vuoden 2021 lopulla yksi kuumimmista joukkueista. Fnatic ei kirjaimellisesti hävinnyt otteluakaan pelatessaan Owen “smooya” Butterfieldin kanssa alemman tason turnauksissa, joka nosti fnaticin hyvin nopeasti huippujoukkueiden keskuuteen. Fnatic jatkoi kovaa virettään, kunnes tuli joulutauko, minkä jälkeen fnatic ei aivan ole saanut takaisin formiaan. Joukkue nimittäin hävisi molemmat ensimmäiset ottelunsa lukemin 1-2 ensin BIG:lle, jonka jälkeen Astralikselle.

Ottelut voi hyvinkin laittaa alkuvuoden piikkiin, vaikkakin formiin on palattava pikaisesti. Apeks on vahva joukkue, jota vastaan ei saa antaa yhtään löysää. Betsi painetaan äärimmäisin pienin panoksin, sillä hatarana toiveena on, että fnatic pystyy palaamaan loppuvuoden formiinsa. Viime vuoden fnatic nimittäin hoitaa ottelun helposti lukemin 2-0, kun puolestaan edellisissä otteluissa nähty fnatic ei.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “fnaticin ottelutasoitus” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa