CS to 17.11. klo 17:00

fnatic - Astralis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torstain kunniaksi pankkiin! Fnaticin tasoitus lähes ilmainen!

Elisa Masters Espoo -huipputurnaus käynnistyy keskiviikkona. Molemmat lohkot pelataan päivässä paras yhdestä -formaatilla, ja parhaat etenevät pudotuspeleihin. Mukana turnauksessa on kaksitoista joukkuetta eli kuusi per lohko. Molemmista lohkoista jatkoon etenee kolme joukkuetta. Lohkoykköset suoraan välieriin, ja muut puolivälieriin. Palkintopotissa on 200 000 dollaria, ja paikka ensi vuoden IEM Katowice -turnauksessa.

Torstain mielenkiintoisin ottelu vedonlyönnin näkökulmasta on tanskalaisjoukkue Astraliksen ja kansainvälisen fnaticin välinen ottelu, joka pelataan paras yhdestä -formaatilla. Ottelu alkaa klo: 17:00.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Fnatic on massiivinen ennakkosuosikki otteluun, ja kertoimet ovat yllättävän korkealla joukkueelle. Fnatic selvisi juuri Rion Major-turnauksessa puolivälieriin, jossa joukkue hävisi turnauksen voittaneelle Outsidersille. Fnaticin suorittaminen oli hyvää läpi turnauksen, vaikka aivan kovimpia vastustajia ei eteen tullutkaan.

Fnatic saa vastaansa siipirikkoisen Astraliksen, joka pelaa ilman juuri joukkueeseen liittynyttä Nicolai “device” Reedtziä sekä viimeistä vakituista rifle-pelaajaansa. Rosterissa on kaksi akatemiapelaajaa tuuraamassa eikä Astralista voi oikein ottaa tosissaan turnauksessa. Kun fnaticin pienelle tasoitukselle saa yli kahden kerrointa, on se no-brainer. Rahat sisään ja pankkiin!