CS ti 28.06. klo 16:00

fnatic - Bad News Eagles

fnaticilla reilusti enemmän potentiaalia

Uudelleenrakennettu fnatic saa tiistaina REPUBLEAGUE:n kolmannen kauden välieräottelussa vastaansa Bad News Eaglesin. Ottelu alkaa klo 16:00, ja se pelataan tieysti paras kolmesta -formaatilla.

fnatic tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Dust 2:n. Kyseessä on yksi Bad News Eaglesin parhaista kartoista, joten fnatic saa suuren edun pelkästään poistamalla oman vakipoistonsa. Bad News Eaglesin vakipoisto on puolestaan Overpass, mistä fnaticin uusi rosteri ei ilmeisemmin ole pitänytkään.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

fnatic saa omaksi karttavalinnakseen Nuken tai Miragen, missä molemmissa BNE:n kokoonpano ei ole nauttinut menestyksestä. fnatic on Nukessa edelleen voittamaton, ja Miragessa puolestaan joukkue on pelannut hyvällä tasolla.

BNE valinnee omaksi kartakseen Vertigon. Fnatic on hävinnyt molemmat pelaamansa ottelut kyseisessä kartassa BIG:ä ja Sinnersiä vastaan. Molemmat joukkueet ovat Vertigossa hyviä eikä fnaticin todellista formia voi päätellä kahdesta ottelusta. Kun ottaa huomioon, että fnaticissa pelaa Vertigon A-liuskan kuningas Fredrik “roeJ” Jørgensen, on joukkueella jo vahva perusta kyseiseenkin karttaan.

fnaticin kerroin on kokoonpanojen potentiaalin sekä yksilötaidon perusteella liian pieni. Vaikka joukkue on vielä uusi, on rosteri näyttänyt todellista kykyä nousta huippujoukkueiden kastiin. Napataan fnaticin kerroin pienellä lapulle.

10 euroa pelirahaa