CS to 09.06. klo 12:00

fnatic - BIG

fnaticilla ei mitään jakoa BO3-ottelussa

Pinnacle Cup Champions -turnauksen toisena ottelupäivänä nähdään klo: 12:00 alkavat voittajien ottelut. Fnatic sekä BIG molemmat voittivat avausottelunsa. Fnatic voitti Heroicin 16-14, kun BIG puolestaan voitti MIBR:n lukemin 16-7. Joukkueet kohtaavat nyt BO3-ottelussa, jossa voittajalle on tarjolla paikka ylemmän bracketin pudotuspeleissä.

Fnaticilla on edessään vasta joukkueen historian toinen ottelu. Joukkue sai pelattua Heroicia vastaan Infernoa, missä rehellisesti sanottuna Heroic ei ole ollut edes kovin vakuuttava joukkue viime aikoina. Fnatic pelasi todella arvaamatonta CS:ää, mikä Heroicin comebackista huolimatta riitti joukkueen kohdalla voittoon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Nyt vastassa on kuitenkin BIG ja tällä kertaa pelataan BO3-ottelu. Fnaticilla ei ole karttavalikoimaa. Joukkue saa vastaansa neljässä kartassa loistavassa formissa olevan BIG:n, ja karttavalikoima ei valitettavasti anna mahdollisuutta ruotsalaisorganisaation kansainväliselle joukkueelle.

BIG on loistojoukkue Dustissa, Miragessa, Ancientissa ja Nukessa. Tästä valikoimasta BIG saa pakollakin kaksi karttaa otteluun, sillä fnaticilla on vain kaksi poistoa ottelussa. Fnatic ei saa Heroicia vastaan pelaamaansa Infernoa otteluun, sillä kyseinen kartta on BIG:n vakipoisto. BIG:n tappiolle on vaikea nähdä mahdollisuutta, minkä takia joukkueen hieman alempikin voiton kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

10 euroa pelirahaa