CS ti 05.04. klo 16:30

fnatic - ENCE

ENCE:lle puhdas 2-0 -voitto? fnaticista ei vastusta?

ESL Pro Leaguen pudotuspelit ovat täällä! Lohkojen 12 parasta joukkuetta taistelevat tiistaista alkaen hengestään turnauksessa. Näytöksen aloittaa tiistaina ENCE ja fnatic, jotka kohtaavat klo: 16:30 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa. ENCE on selvä ennakkosuosikki otteluun, sillä fnatic pelaa edelleen uskomattoman rikkonaisella rosterillaan.

Fnatic on HLTV:n mukaan saanut pudotuspeliotteluihin korvata lohkovaiheessa pelanneen suomalaispelaaja Matias “Banjo” Kivistön vakituisella pelaajallaan Freddy “KRIMZ” Johanssonilla. KRIMZ vahvistaa joukkuettaan jonkin verran – tosin muutos ei ole tajunnanräjäyttävä. Fnatic on pelannut KRIMZ:n kanssa nykyisellä kokoonpanollaan jo muutamia viikkoja, eikä tuloksia ole tullut.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

ENCE on ottelun hallitseva joukkue jo karttavalinnoista lähtien. Joukkue saa poistettua oman vakipoistonsa Infernon, joka on tilastollisesti fnaticin paras kartta. Fnatic poistaa varmastikin heikoimman karttansa Vertigon, jolloin ENCE saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken tai Miragen, missä fnatic on tilastojenkin valossa selvästi heikompi joukkue.

Fnatic tähtää oman karttavalintansa todennäköisesti Overpassiin tai Dust 2:n, jossa kummassakaan joukkueella ei pitäisi olla sen suurempia mahdollisuuksia. Fnatic selvitti tiensä ulos lohkoista täysin tuurilla, eikä joukkuetta voi missään nimessä pitää kykeneväisenä voittamaan karttaakaan ENCE:ltä. Marco “Snappi” Pfeiffer todisti lohkovaiheessa jälleen kykynsä johtaa ENCE:n linaria, ja antistratin kuningas tulee tänään olemaan todella valmiina fnaticin metkuihin.

10 euroa pelirahaa