CS ti 19.04. klo 15:45

fnatic - Eternal Fire

fnatic ja Eternal Fire putoamisvaarassa

Ensi kuussa pelattava vuoden ensimmäinen Major-turnaus Counter Striken puolella lähenee. Käynnissä on turnauksen RMR-karsinnat, mitkä päättävät tänä vuonna yksinoikeudella turnauksessa pelaavat joukkueet. Amerikan ja Aasian RMR-turnaukset on jo pelattu, ja jäljellä on enään kaksi Euroopan karsintaturnausta, joista toinen on jo loppusuoralla.

Euroopan karsintaturnauksen A-lohkossa pelataan tiistaina kuusi ottelua. Kaikki ottelut pelataan paras kolmesta -formaatilla, sillä kolmessa ottelussa joukkueilla on mahdollisuus napata varmistettu paikka majoreilta, kun kolmessa ottelussa puolestaan joukkueet ovat jo putoamisvaarassa. Putoamisvaarassa on esimerkiksi fnatic sekä Eternal Fire, jotka kohtaavat tiistaina klo: 15:45 alkavassa ottelussa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Allekirjoittanut piti itse Eternal Fireä jopa A-lohkon mustana hevosena, sillä joukkueen taitotaso on todella korkea. Eternal Fire on täynnä tulivoimaa, millaista ei ole lähes missään A-lohkon joukkueessa FaZea sekä muita huippujoukkueita lukuunottamatta. Joukkueella on kuitenkin selviä ongelmia pelillisellä puolella, ja he pelaavat yleisesti aivan liian taktista Counter Strikeä ottaen huomioon, ettei joukkueessa ole edes oikeata pelin sisäistä johtajaa.

Ensimmäisten otteluiden yliajattelun pitäisi kuitenkin olla ohi. Joukkue on alkanut viimeisimmissä otteluissaan jälleen suosimaan hieman yksinkertaisempia karttoja, kuten Dust 2:sta ja Miragea, joissa molemmissa EF:n vahvuudet pääsevät esille. Joukkueen onneksi Mirage on yksi fnaticin heikoimmista kartoista, ja joukkue saa valittua sen omaksi kartakseen. Fnatic harjaa varmastikin oman karttansa, sillä joukkueen IGL:n Alexander “ALEX” McMeekin on yksinkertaisesti liian hyvä omassa roolissaan, vaikka fnaticin muu core olisikin viime aikoina ollut kaukana omasta tasostaan.

10 euroa pelirahaa