CS ti 21.06. klo 17:00

fnatic - Into the Breach

smooya vs fnatic! Joukkue debytoi vakituisen kokoonpanonsa kanssa!

Kokoonpanonsa uudelleen rakentanut fnatic pääsee ensimmäistä kertaa täydellä linarillaan kehään tiistaina, kun joukkue kohtaa REPUBLEAGUE:n B-lohkossa Owen “smooya” Butterfieldin Into the Breachin. Ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Ottelun voittaja etenee B-lohkon ylemmän bracketin välieriin pelaamaan Finest vs Sinners -ottelun voittajaa vastaan.

Fnatic debytoi ottelussa vihdoin täydellä kokoonpanollaan. Joukkue pelasi Pinnacle Cupin finaaliturnauksessa neljän corellaan, mutta joukkue joutui käyttämään turnauksessa varapelaajaa, sillä Ludvig “HEAP” Alonso ei päässyt osallistumaan. Fnatic kuitenkin kertoi joukkueen harjoitelleen HEAP:n kanssa jo toukokuusta lähtien eli käytännössä heti alusta alkaen.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Fnatic saa ottelussa vastaansa entisen pelaajansa smooyan Into the Breachin. Smooya on kantanut joukkuettaan todella kovilla tilastoilla, sillä Into the Breachin vakituinen kolmikko ei pysty vastaamaan tilastollisesti. Smooyan onneksi joukkueeseen tiensä löysi myös Thomas “Thomas” Utting, joka on ylivoimaisesti joukkueen toiseksi paras pelaaja tilastojen valossa.

Fnaticilla on vielä varmasti hieman sekava karttavalikoima, sillä linari on edelleen todella uusi. Pinnacle Cupissa nähtiin fnaticin pelaavan vain viittä karttaa, joista Vertigossa ja Overpassissa joukkue koki pelkkiä tappioita. Into the Breach sekä smooya ovat yllättävän kovia kyseisessä kartassa, minkä vuoksi lapulle napataan brittijoukkueen tasoitusta.

10 euroa pelirahaa