CS ti 27.09. klo 16:30

fnatic - Liquid

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

fnatic hakee “yllätysvoittoa” Liquidista – Nesteellä melko epävarmaa suorittamista

ESL Pro Leaguen pudotuspelit alkavat tiistaina. Ensimmäisenä vuorossa on neljä ensimmäisen kierroksen ottelua, joiden voittajat etenevät puolivälieriin jo siellä odottavia joukkueita vastaan. Tiistai aloitetaan melko herkullisella ottelulla, kun vastakkain asettuvat fnatic ja Liquid. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla.

Liquid oli pienissä vaikeuksissa omassa Pro League -lohkossaan, jossa joukkue hävisi sekä Eternal Firelle, että FURIA:lle. Viimeisessä Cloud9:lle ns. panoksettomassa ottelussa joukkue päihitti lohkon kärkijoukkueen 2-0. Ottelu oli kuitenkin melko tiukka ja tasainen, ja Liquid pääsi pelaamaan erittäin mieluisia karttoja kyseisessä matsissa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Fnatic tulee poistamaan oman vakipoistonsa Dust 2:n, kun Liquid puolestaan poistaa Nuken. Fnatic saa valittua itselleen esimerkiksi Ancientin, missä joukkueella on ollut todella kova meinkinki päällä. Liquid ei ole kyseistä karttaa järin paljoa pelannut.

Liquid valinnee itselleen Miragen tai Infernon, joissa fnatic pystyy ehdottomasti vastaamaan. Mikäli ottelu kuitenkin etenee kolmanteen, on Vertigo, Mirage tai Inferno erittäin potentiaalinen kandidaatti riippuen Liquidin karttavalinnoista. Fnaticille tarjottava kerroin kelpaa lapulle pienoisena ylikertoimena. Joukkueen otteet Pro Leaguessa olivat hyviä.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
The #ESLProLeague season 16 playoffs bracket 🤩

We got some spicy games coming up next week 🌶️