CS ke 29.06. klo 20:00

fnatic - MAD Lions

fnaticille rosterin ensimmäinen turnausvoitto?

Täysin uudelleen kokoonpanonsa rakentanut fnatic saa keskiviikkona REPUBLEAGUE:n finaalissa vastaansa ex-MAD Lionsin. Ottelu alkaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Voittajalle on luvassa 75 000 dollaria, kun häviäjä joutuu tyytymään 32 000 dollariin. Molemmille joukkueille turnausvoitto olisi massiivinen, sillä fnatic on liikkeellä vasta ensimmäisissä turnauksissa uudella kokoonpanollaan, kun MAD Lions on puolestaan vihdoin saanut tuulta alleen juuri, kun rosteri vapautettiin organisaatiosta.

Fnaticin kokoonpanon tulivoima sekä potentiaali on huomattavasti suurempi, kuin MAD Lionsin. MAD Lions on löytänyt itselleen yhden hyvän kartan, minkä avulla joukkue on napannut voittoja yllättävän kovatasoisistakin joukkueista. Yksikään MAD Lionsin kohtaamista joukkueista ei kuitenkaan missään nimessä vastaa fnaticin tasoa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Karttavalinnoissa MAD Lions saa itselleen juurikin sen Miragen, missä joukkue on voittanut 80% pelaamistaan otteluista. fnatic valinnee Nuken tai Vertigon kolmannen kartan ollessa suuri kysymysmerkki.

Fnaticilla on rosterissaan selvästi kokeneempia pelaajia, jotka pystyvät suoriutumaan paremmin paineen alla. Vaikka finaali ei olekaan suuren areenan lavalla, vaan onlinessa, on siitäkin kokemuksesta silti valtava etu.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa