CS ma 01.08. klo 18:15

fnatic Rising - EF Academy

EF Academy yhden kartan varassa – Banjon fnatic Rising tuoreena servulle!

Uusi viikko käynnistetään WePlay Academy -liigan parissa. Maanantain myötä otteluputkensa pääsee aloittamaan myös fnatic Rising sekä FURIA Academy, joita ei kumpaakaan nähty liigan avausviikolla. Mukana jatkaa edelleen kaikki edellisviikolta tutut joukkueet, kuten suomalaisjoukkue ENCE Academy sekä Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT.

Mukana on myös kolmas suomalaisedusteinen joukkue. Fnatic Rising hyppää nimittäin kehään heti maanantaina, ja joukkueen kokoonpanostahan löytyy suomalainen Matias “Banjo” Kivistö. Banjo on pelannut fnaticissa loistavin ottein, vaikkakin nuorukainen on tilastollisesti ollut fnaticin heikoin pelaaja.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Banjon rinnalta löytyy kuitenkin äärimmäisen tulivoimainen nelikko, jonka kärkipäässä huippulahjakas Iulian “regali” Harjău. Regali ylennettiin hetkeksi jopa fnaticin vakikokoonpanoon Banjon ohella. Herrat pärjäsivät loistavasti.

fnatic Rising saa maanantain avausottelussa vastaansa Eternal Fire Academyn – joukkue, joka on pelannut yleisellä tasolla heikosti, mutta samalla vilautellut muutamissa otteluissa yllättävänkin hyvää yleispelaamista. Eternal Fire Academyllä on otteluun lähdettäessä kuitenkin selvä ongelma. Mirage on ainoa kartta, missä joukkue on pelannut kelvollisesti, ja se näkyy suoraan joukkueen viime aikaisien otteluiden tuloksissa. fnatic Rising tulee poistamaan Miragen, jolloin EF Academy ei tule saamaan otteluun hyvää karttaa. fnatic Rising on saanut viikon katsella sivusta joukkueen otteita, joten saapuminen serverille pitäisi olla helppoa.

10 euroa pelirahaa