CS pe 03.06. klo 19:20

fnatic Rising - MOUZ NXT

Tasaista vääntöä WePlay Academy -liigassa

WePlay Academy -liigan puolella jatketaan lohkovaiheen otteluita. Turnauksen kovatasoisimmat joukkueet fnatic Rising sekä MOUZ NXT asettuvat perjantaina klo: 19:20 alkavassa ottelussa vastakkain. Joukkueet pelaavat paras yhdestä -formaatin ottelun, ja lapulle on tällä kertaa isketty kierrosoveria. Tasaiset jengit vastakkain!

fnatic Rising poistaa varmastikin Dust 2:n, Nuken sekä Vertigon. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, valikoitui kartaksi Mirage, josta molemmat tykkäävät. Mirage ei ole poissuljettu vaihtoehto tänäänkään, kun MOUZ NXT poistaa ainakin Infernon sekä Overpassin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joka tapauksessa ottelu pelataan kuitenkin hyvin tasaisessa kartassa, mikä sopii molemmille joukkueille. Yksilötaitoa ei puutu kummastakaan joukkueesta, ja kun ottaa huomioon kuinka tasaisia otteluita joukkueet ovat koko WePlay liigan aikana pelanneet, on kierrosoveri tällä kertoimella äärimmäisen herkullinen kohde.

Panokset pidetään maltillisina, kun päivän päähuomio kohdistuu IEM Dallasin puolivälieriin. Tsekkaa päivän tipsit saitilta!

10 euroa pelirahaa