CS to 02.06. klo 23:20

fnatic Rising - OG Academy

Tasaista vääntöä illan viimeisessä ottelussa

IEM Dallas -turnauksessa vietetään pudotuspeliä edeltävää välipäivää. Sen aikana päästään kuitenkin virittäytymään tunnelmaan WePlay Academy -liigan parissa, jossa pelataan jo lohkovaiheen toisen kierroksen otteluita.

Illan viimeinen ottelu kruunaa päivän WePlay-liigan ottelut. Vastakkain asettuu MOUZ NXT:n jälkeen liigan kovatasoisimmat joukkueet fnatic Rising ja OG Academy. Täynnä tulivoimaa ja todella vakuuttavaa taitoa olevat joukkueet ovat pelanneet äärimmäisen tasaisesti tulosten suhteen. Ottelun kerroinasettelukin on tasan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

WePlayn liigassa on ollut selvä trendi. Kun kaksi todella tasaista joukkuetta asettuu vastakkain, on pelattava CS hieman sekavaa, ja molemmat joukkueet tulevat voittamaan kierroksia, mitä ei pitäisi voittaa. Suomeksi sanottuna virheitä tullaan tekemään, ja vääntö tulee olemaan erittäin viihdyttävää.

Näiden kahden joukkueen välisestä ottelusta on lupa odottaa yli 26,5 kierrosta. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat, eteni ottelu jatkoajalle. Tällä kertaa odottaa varmastikin samankaltainen kohtalo, kun joukkueet tulevat pelaamaan molemmille suotuisassa middle-ground -kartassa. Kierrosoveri kelpaa lapulle mainiosti, kun linjakin on pystynyt 26,5 kierroksessa.

10 euroa pelirahaa