CS ti 02.08. klo 22:00

fnatic Rising - Spirit Academy

fnatic Rising jälleen aliarvioitu kertoimissa

Tiistaina jatketaan WePlay Academy -liigan parissa. Ohjelmassa on täysi ilta mielenkiintoista Counter-Strikea. Estradille astelee jälleen suomalaisedusteiset MOUZ NXT sekä fnatic Rising, kuin myös täysin suomalainen ENCE Academy. Luvassa on äärimmäisen jännittäviä paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, joita tänäänkin hakataan peräti kuusi kappaletta.

fnatic Rising pelaa illan toisen ottelunsa klo: 22:00 alkaen. Joukkue kohtaa ottelussa Spirit Academyn, joka aloitti liigan heikosti, mutta on ollut voitokas kolmessa viimeisimmässä ottelussa. Spirit Academy ei kuitenkaan ole vielä kohdannut kovinkaan tasokkaita akatemiajoukkueita. Joukkue on nimittäin napannut voitot Astralis Talentista, NAVI Juniorista, PROSPECTSISTA sekä EF Academystä. Kaikki edellä mainitut joukkueet ovat liigan heikoimmasta päästä. Joukkue pääsi haastamaan MOUZ NXT:n, ja ottelusta napsahti venäläisjoukkueelle 2-16 -tappio.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Spirit Academy ei missään nimessä ole kuitenkaan heikko, eikä sitä voi yhden tappion perusteella päätelläkään. On kuitenkin selvää, että joukkue on napannut voittoja selvästi heikommista vastustajista, ja liigan kovatasoisimmat joukkueet ovat vielä kohtaamatta. fnatic Rising kuuluu ehdottomasti MOUZ NXT:n ja BIG Academyn rinnalla liigan kovimpiin joukkueihin, joten Spiritillä on kova haaste edessään.

Klo: 22:00 alkavaan otteluun napsautetaan fnatic Risingin suoraa voittoa lapulle. Joukkueen kertoimet on päivän molemmissa otteluissa selvästi aliarvioitu, ja voittoa voidaan odottaa kummastakin kamppailusta.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa