League Two ti 04.01. klo 21:45

Forest Green - Exeter

Forest Green tähtää nousuun!

Otetaan jalkapallon suvantopäivänä katsaus Englannin neljännelle sarjatasolle, jossa sarjaa johtava Forest Green kohtaa otteensa kärkipäähän menettäneen Exeterin. Molemmat joutuivat matsiperuutusten takia pitämään kolmisen viikkoa taukoa ennen uudenvuodenpäivänä pelattuja pelejään, joissa Forest Green jatkoi menestysputkeaan ja Exeter tappioputkeaan.

Forest Green on sympaattinen pikkuseura, joka on parhaiten tunnettu ”maailman vihreimpänä seurana”. Forest Greenin ratkaisut stadionin ja kentän suhteen, seuran muussa toiminnassa sekä kotiotteluiden ruokatarjoiluissa tähtäävät hiilineutraaliuteen. Myös urheilullisesti seura ottaa askelia eteenpäin, ja tähtäimessä on nousu ensimmäistä kertaa League Oneen. Otteista päätellen tällä kertaa lento voisi kantaa kauden loppuun asti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Exeter on vapaassa pudotuksessa – viimeisestä viidestä ottelusta on saalistettu vain yksi sarjapiste. Tosin otteluohjelmassa on ollut Forest Greeniä ennen kaikki sarjan top 4 -joukkueet. Kovasta vastuksesta huolimatta pudotus on ollut kova hienon alkukauden jälkeen. Joukkueessa on ollut sekä loukkaantumisia että koronaa, ja poissaoloja on paljon – tosin myöskään isännät eivät ole olleet koronasta vapaita.

Matsipäivänä voi tulla yllätyksiä koronan suhteen, ja tässä vaiheessa panokset on syytä pitää minimissä. Joka tapauksessa Forest Green on ollut sen verran vakuuttava, että sille voi hiljaisena futispäivänä suositella pientä betsiä markkinoiden parhaalla kertoimella.

10 euroa pelirahaa