la 07.07. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1 aika-ajo | Hamilton is coming home

2013 paalu, 2015 paalu, 2016 paalu, 2017 paalu ja 2018 …. paalu. Kyse on siis Lewis Hamiltonin aika-ajo suorituksista Silverstonen radalla. Ei tarvitse olla selvännäkijä huomatakseen, että Hamilton pärjää kotiradallaan menettelevästi. Mercedes vaikuttaa nopeimmalta autolta ja tallikaveri on jäänyt harjoituksissa kauas taakse. Sarjaa johtava Sebastian Vettel oli toisissa harjoituksissa nopein mutta jäi silti Hamiltonin FP1 ajasta 1,5 kymmenystä. Hämäläistä paalulle.
Max Verstappen ajoi toisissa harjoituksissa seinään ja vaihdelaatikossa oli ongelmia ensimmäisessä harjoitussessiossa. Tämän takia hollantilainen ei ole saanut paljon kierroksia vyön alle, joka saattaa näkyä aika-ajossa. Daniel Ricciardo sen sijaan on saanut ajettua harjoitussessionsa rauhassa. Näistä syistä Ricciardoa Verstappenia vastaan.
Romain Grosjean ajoi viime Sunnuntaina kauden parhaan kisansa ja itseluottamus on toivottavasti palautunut ratin taakse. Ensimmäisissä harjoituksissa Grosjean oli 7 kymmenystä tallikaveriaan nopeampi, mutta toisessa osui seinään ja ei saanut kellotettua aikaa. Mikäli lauantain harjoitussessio menee ongelmitta lähtee myös Grosjean lapulle.
FP3:sta suosittelen myös tankkaamaan Hamiltonia FP3 kärkeen 2.0 kertoimella coolbetiltä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ