la 30.06. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1 aika-ajo vihjeet | Mercedes eturivissä?

Red Bull ring näyttäisi sopivan hyvin Mercedeksen autolle varsinkin uusimpien aerodynamiikka parannuksien jälkeen. Perjantain harjoituksissa Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ottivat molemmissa osioissa parhaat sijat Hamiltonin ollessa hiukan Bottasta nopeampi. Ferrarin Sebastian Vettel sai toisessa harjoitusosiossa löydettyä hieman vauhtia mutta jäi silti vähän yli kahden kymmenyksen päähän Hamiltonista. Keskitiimien taistelu sen sijaan on aika tiukkaa, mutta Haas näyttäisi olevan tällä hetkellä neljänneksi nopein talli.
Paalulle lähdetään hakemaan Bottasta. Bottas on tällä kaudella 3-5 aika-ajoissa Hamiltonia vastaan ja Britti on ollut hieman nopeampi perjantain sessioissa. Bookkerit kuitenkin tarjoavat 5 kerrointa ja aika-ajo tulee erittäin todennäköisesti olemaan Mercedeksen kuljettajien välinen kamppailu. Mikäli Bottas pystyy lyömään Hamiltonin 30% ajasta on betsi erittäin tuottoisa. Viimekaudella Valtteri sai autonsa paalulle ja toivotaan, että sama kuvio toistuu.
Renault jäi Haasin matkasta harjoitusten kakkososiossa ja sieltä lähetään hakemaan toista betsiä aika-ajoihin. Romain Grosjean kellotti 0.57s nopeamman ajan kuin nopein Renault kuljettaja Carlos Saintz, mikä vaikuttaa todella hyvälle ottaen huomioon millaista kerrointa Coolbet tarjoaa Renaultteja vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ