Formula 1 la 28.07. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1 aika-ajot | Vettelin paluu

Hungaroringillä Ferrari ja Red Bull ovat kellottaneet hyviä aikoja taululle samalla, kun Mercedes on ollut vaikeuksissa renkaiden ja säätöjen kanssa. Sebastian Vettel pisti autonsa seinään viimeviikon kotikisassaan ja se on varmasti tuoreena miehellä mielessä. Vetteliä tosin auttaa se, että Ferrari on autonsa kehityksessä mennyt luultavasti Mercedeksestä ohi ja näyttäisi olevan vahvin auto varikolla.
Haastajia aika-ajoon löytyy kyllä, sillä Redbullit ovat downforcensa ansiosta hyviä Hungaroringin mutkikkaalla radalla, missä moottoritehoja ei tarvita yhtä paljon kuin edellisissä GP:issä. Myös Lewis Hamilton saattaa yllättää. Vaikka Mercedeksellä on ollut hieman ongelmia, yleensä näihin ongelmiin on löytynyt ratkaisuja viimeistään kolmannessa harjoitusessiossa.
Aika-ajoista saattaa tulla vieläkin mielenkiintoisemmat, sillä sääennusteiden mukaan on noin 40% mahdollisuus sateelle. Mikäli aika-ajossa sataa suosittelen vahvasti ottamaan bookkereilta Max Verstappenia ainakin 2,6 kertoimeen asti. Jos sää pysyy aurinkoisena niin en epäile Sebastian Vettelin jättävän muille mahdollisuuksia paalupaikkaan.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ