Formula 1 su 10.04. klo 08:00

Formula 1 - Australian GP

Australian GP tarjoilee loistavia vedonlyöntikohteita! – Bottaksen auto suunnattu kisavauhtiin?

Formula 1 -faneja odottaa aikainen herätys sunnuntaina, kun Australian osakilpailu palaa kahden vuoden tauon jälkeen kalenteriin. Kisa starttaa Suomen aikaan klo: 08:00 studiolähetyksen alkaen jo klo: 07:00. Kellot siis soimaan ja suomilasit päähän, sillä luvassa on äärimmäisen mielenkiintoinen kilpailu.

Lauantain aika-ajoissa nähtiin yllättäviä käänteita, kun aika-ajo venyi lähes kahden tunnin mittaiseksi showksi punaisten lippujen takia. Pelti kolisi jälleen Williamsin Nicholas Latifin ja Lance Strollin toimesta, kun kaksikko törmäsi täysin käsittämättömällä tavalla toisiinsa. Aika-ajojen onnistuja puolestaan oli jälleen Ferrarin Charles Leclerc, joka ajoi paalulle kolmen kymmenyksen turvin Redbullin Max Verstappen takanaan.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kisasta on tulossa mielenkiintoinen. Uusilla autoilla on todettu pystyvän seuraamaan äärimmäisen hyvin, ja kuluvan vuoden takasiiven merkitys on ollut järisyttävän suuri. Edellisissä kilpailuissa on nähty, että pitkillä suorilla takana oleva auto DRS käytössä saa aivan uskomattoman vauhtiedun, ja tämän takia DRS-viivan kikkailuja nähtiin esimerkiksi Saudi-Arabiassa kärkikaksikon välillä.

Australiaan onkin täksi vuodeksi viisaiden miesten päätöksellä laitettu peräti neljä DRS-aluetta. Yksi näistä otettiin kuitenkin ilmeisesti pois ennen kolmansia harjoituksia turvallisuussyistä. Monella DRS-alueella sekä valtaisalla ohituskyvyllä kisasta on tulossa tapahtumarikas. Keltaisilta lipuilta ja turva-autoilta tuskin vältytään. Betsien puolesta keskitytään kahteen herrasmieheen.

Sijalle 12 aika-ajoissa päässyt Valtteri Bottas oli pettynyt omaan aika-ajosuoritukseen, mutta oli silti optimistinen kisan kannalta. Bottas kertoi tiimin tehneen muutoksia takasiipeen, joka heikenti suomalaisen mahdollisuuksia aika-ajoissa, mutta nostaa niitä kisassa paremman ohituspotentiaalin ansiosta. Bottaksella on vauhtia, ja aika-ajo jäi jokseenkin myös tapahtuneiden kolareiden vuoksi hieman piippuun.

Toisena betsinä luikautetaan Alpinen Fernando Alonson sijoittumista kuuden sakkiin. Alonso on kokenut konna, joka pystyy varmasti välttämään suurimmat kolarit radalla. Alonso oli omalla aikakierroksellaan ehdottomasti menossa kärkikolmikkoon ennen kuin auton hydrauliikka petti, ja moottori sammui. Alonso liukui seinään, ja joutui keskeyttämään aika-ajonsa. Alonso lähtee kisaan sijalta 10, ja onnekseen hänen autoonsa ei näyttänyt tulevan sen kummempia vaurioita.

10 euroa pelirahaa