su 24.03. klo 06:00

Formula 1 - Australian GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä visiossa haisee raha! Uhmapelaajat väittää, että Carlos Sainz on juuri nyt Ferrarin ykkönen

Australian formulaviikonloppu on käynnistynyt kirjaimellisesti ryminällä. Perjantain vapaiden harjoitusten jälkeen autot olivat kokeneet useissa talleissa kovia – Williams ei saa edes kahta kuskia kisaan. Ferrarin sisäinen taistelu kiinnostaa tänä viikonloppuna, koska kauden vahvasti aloittanut, mutta Saudi-Arabiassa puuttunut espanjalaiskuljettaja palaa asfaltille.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huonokuntoinen rata varasti päähuomion perjantain vapareissa Australiassa ja tavallista useampia autoja lähti remonttiin. Tilanne varmasti paranee viikonlopun aikana, mutta se ei auta esimerkiksi Williamsia – toki sen tapauksessa ei radan heikko kunto suoranaisesti vaikuttanut perjantainakaan. Alexander Albon töräytti autonsa kaiteeseen ja ilmeisesti edessä on sellainen remontti, jota ei kisaolosuhteissa ja sunnuntaihin mennessä pystytä tekemään. Tallilla ei ole ykköskuljettajalleen vara-autoa, joten se joutuu ajamaan kisan yhdellä menopelillä. Albon hyppää tallikaverinsa Logan Sargeantin auton ohjaksiin ja yhdysvaltalaiskuljettaja katselee sivusta.

F1 News

@octagram_f1
Alex Albon's crash that caused the red flag during the FP1

#F1 #AustralianGP

Kaksi ensimmäistä kisaa voittanut Max Verstappen on jättisuosikki myös tänä sunnuntaina. Taustalla riittää kuitenkin vastinetta rahoille betsipalautusten muodossa. Kauden avausviikonloppuna loistanut Carlos Sainz joutui umpisuolentulehduksen vuoksi olemaan sivussa viime viikonloppuna, jolloin Bahrainissa lähes 15 sekuntia tallikaverilleen hävinnyt Charles Leclerc nousi kolmanneksi Red Bullien taakse. Juuri tällä hetkellä Ferrarin asema kakkostallina vaikuttaa melko selkeältä, sillä McLarenilla on ongelmia Mercedeksestä puhumattakaan.

Mutta kumpi todellisuudessa on italialaistallin ykköskuljettaja? Vedonvälittäjät ovat tässä taisteluparissa todella vahvasti Leclercin kannalta, mikä kummastuttaa Uhmapelaajia. Näistä kahdesta Sainz on vaikuttanut jokseenkin vakuuttavammalta edellisen kisan harmillisesta sairastapauksesta huolimatta ja myös perjantaina meno näytti tasapainoiselta. Kiilaako espanjalainen jälleen Leclercin eteen, kuten kauden avauksessa? Tässä visiossa haisee raha, joten podiumia pelataan Sainzille tämän paluukisassa (Top 3 – Carlos Sainz).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.