Formula 1 su 02.04. klo 08:00

Formula 1 - Australian GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitävätkö ennusmerkit kutinsa? Fernando Alonso tykittää tasaisen kovaa tulosta myös Australiassa!

Tulikuuman startin uuteen kauteen ladannut Fernando Alonso on vahvaa valuuttaa vedonlyöntimarkkinoilla myös kauden kolmannessa osakilpailussa. Aston Martinillaan tuloksellisesti vahvimman alkukautensa noin yhdeksään vuoteen täräyttänyt espanjalainen on jopa kertaalleen voittanut Australian vaativan osakilpailun, kun hän ohjasti Renault-tallissa vuonna 2006 autonsa paalulle. Vain vuotta myöhemmin voittoa juhli tietysti Kimi Räikkönen.

Aika-ajot olivat Alonsolta totutun varmaa suorittamista, mutta ilotulitukset mies säästi sunnuntaille. Max Verstappen oli jälleen naurettavan ylivoimainen, kuten on Red Bullin autokin yhä edelleen. F1-jännärit elättelivät toiveita eron kaventumisesta ennen kauden alkua, mutta ainakin sesongin startti on ollut edelleen punaiselta härältä ja erityisesti hollantilaiskuskilta valovoimainen. Mercedes-kuskit Lewis Hamilton sekä George Russell starttaavat kakkos- ja kolmosruudusta kisapäivälle – jälkimmäinen toisesta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Formula 1

@F1
It's all happening on Thursday media day in Australia! 😆

#AusGP #F1

Tässä pitää kuitenkin ehdottomasti huomioida paitsi Alonson koko alkukauden suorittaminen myös tämä viikonloppu erityisen tarkasti. Kun katsotaan koko kauden alkua tai pelkästään tätä viikonloppua, yksikään kuljettaja ei ole pystynyt yhtä tasaiseen kyytiin kuin espanjalainen. Jälleen Australiassa miehen auto on liitänyt tasaisen vakuuttavaa vauhtia ensimmäisistä harjoituksista saakka. Jos edellisten kisojen luomat askelmerkit pitävät jälleen kutinsa, pystyy konkarikuljettaja vielä ripauksen verran kiristämään H-hetkellä.

Betsivalinnaksi maistuu edelleen Alonson podium-sijoitus. Verstappenia tuskin pystyy haastamaan, mutta Mersut ovat pelkkä suupala Alonsolle ja Aston Martinille. Kakkossijan pitäisi olla mukavasti otettavissa ja kolmannesta kamppailevat luultavimmin Russell ja Hamilton keskenään. Aika-ajoissa Mercedesten välinen ero jäi todella marginaaliseksi, joten tallikaverusten lopullisesta järjestyksestä on mahdotonta sanoa mitään. Yksi asia on kuitenkin Uhmapelaajien visiossa vahva: Alonso nousee jälleen kerran palkintokorokkeelle ja peittoaa hopeiset kiiturit.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Podium finish – Fernando Alonso), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Podium finish – Fernando Alonso” 25€ panoksella ja voit voittaa 41€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.