Formula 1 su 30.04. klo 14:00

Formula 1 - Azerbaidžanin GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ferrari vakuuttaa, mutta loppuuko vauhti kesken? Taustalla vaanii aina vaarallinen Verstappen!

Aika-ajot ajettiin uuden kisaformaatin myötä jo perjantaina ja lauantaina jaossa on ollut ainoastaan MM-pisteitä sprinttikisan muodossa. Tämä on ollut siinä mielessä melkoista herkkua, että tallien ja autojen kunnosta on saatu aiempaa enemmän näytteitä ennen varsinaista kisaa. Ferrari on saanut Azerbaidžania varten pakettinsa paremmin kasaan, mutta Mercedes kyntää edelleen. Bakun on toki ollut jälkimmäiselle perinteisesti hyvä rata, mutta tällä hetkellä meno ei vakuuta.

Lewis Hamilton ajoi aika-ajoissa viidenneksi, mutta George Russell karsiutui. Kaikissa aiemmissa kisoissa nimenomaan Russell on pyyhkinyt Hamiltonilla lattiaa aika-ajoissa. Pahasti flopannut Mercedes-kuski starttaa sunnuntain kisaan vasta ruudusta numero 11. Kärjen osalta suuria yllätyksiä ei sinänsä olla nähty, mutta Carlos Sainz sekä Charles Leclerc ovat vihdoin vastanneet huutoon ja nostaneet Ferrarin taistelemaan kahdesta palkintopallisijoituksesta. Leclerc oli perjantain nopein, kuten myös sprinttikisassa lauantaina. Sainz starttaa sunnuntaille nelosruudusta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Max Verstappen

@Max33Verstappen
We have good race pace, so starting 2nd in Sunday's race is okay! Looking forward to the rest of the weekend here in Baku 👊

Ferrarien välissä ruuduista kaksi ja kolme lähtevät Red Bullit on syytä ottaa vakavasti. Auto on ylivoimainen. Tässä kisassa paalupaikasta on Ferrarille eittämättä iso hyöty, mutta selkeänä ohituspaikkana radan ensimmäinen mutka voi olla kompastuskivi Leclercille. Max Verstappenia ei voi aliarvioida tässäkään kisassa – toistaiseksi Red Bull on jäänyt tänä viikonloppuna kakkoseksi, mutta pyyhkiikö se taas tärkeimmän pöydän antimet?

Selvää on, että Red Bullin pitää onnistua sunnuntaina täydellisesti, jotta jompi kumpi sen kuskeista ajaa voittoon. Aika-ajojen suuri merkitys Bakussa on tiedossa ja toisaalta lauantai vahvisti käsitystä siitä, että Ferrari on löytänyt kelvollisen vireen. Kisan voitto ei ole vielä kenenkään takataskussa, mutta Verstappenin ja Leclercin välillä siitä käydään kova vääntö. Vedonlyöntimielessä ehdottomasti houkuttavin kohde on, että ranskalaiskuskia jahtaamaan lähtevä Max Verstappen ajaa kisan nopeimman yksittäisen kierroksen.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Fastest lap – Max Verstappen), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Fastest lap – Max Verstappen” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.