Formula 1 su 05.03. klo 16:00

Formula 1 - Bahrain

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mercedes pettymys! Red Bull dominoi Bahrainissa, mutta yllättääkö läpi viikonlopun vakuuttanut Alonso?

Sesongin ensimmäinen ja huippukiinnostava F1-avausviikonloppu Bahrainissa huipentuu sunnuntaina varsinaiseen kisaan. Aika-ajot olivat alkuun tasaiset ja tapahtumia riitti, mutta lopulta noudateltiin pitkälti edelliseltä kaudelta tuttua kaavaa. Kenellekään ei voinut tulla yllätyksenä, että Red Bull dominoi eturivin itselleen huomiseen kisastarttiin. Mercedes oli aika-ajoissa pettymys – ihan sama miten päin asiaa tarkastelee.

Vasta kuudennelle ja seitsemännelle sijalle aika-ajoissa jäneet George Russell ja Lewis Hamilton ajavat edelleen autoilla, jotka eivät paini samassa liigassa Red Bullin kanssa. Bahrainin kisan hallitseva voittaja Charles Leclerc ohjasti Ferrarinsa punaisten härkien jälkeen kolmannelle sijalle, mutta aika-ajojen jälkeen kauden avauskisa tuoksahtaa vahvasti ylivertaisen kärkitallin keskinäiseltä taistelulta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Oman lusikkansa soppaan työntävät toki myös toinen Ferrari-kuski Carlos Sainz sekä ennen Mercedeksiä viidennestä ruudusta Aston Martinillaan kisaan starttaava Fernando Alonso. Taistelu palkintokorokesijoista on varmasti kuuma, mutta Max Verstappen jatkanee siitä mihin edellisellä kaudella jäi ja avauskisa vaikuttaisi aiemmin tällä viikolla Bahrainissa nähdyn perusteella olevan Red Bullin heiniä. Kuka ajaa punaisten härkien kaveriksi podiumille?

Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

@AstonMartinF1
What a performance from this guy. 💚

#BahrainGP

Tietysti F1-fanien toiveissa on edelleen, että ”Mersujen” täyttä potentiaalia ei harjoituksissa ja aika-ajoissa nähty. Kauden avauskisassa palkintokorokesija on kuitenkin auttamatta valumassa käsistä. Läpi viikonlopun erinomaista vauhtia pitänyttä Alonsoa ei missään tapauksessa voi unohtaa palkintokoroketaistelussa. Aston Martin on vakuuttanut ja espanjalaiskonkarin ollessa ohjaksissa kaikki on mahdollista.

Ensimmäisistä harjoituksista lähtien on näyttänyt sille, että Alonso taistelee ehdottomasti menestyksestä Bahrainissa. Jos Red Bullit lasketaan palkintokorokkeelle, taistelu kolmannesta podiumi-paikasta on kimurantimpi. Uhmapelaajien rahat isketään sille, että vakuuttavasti kilpailukykyistä autoaa ohjastava espanjalainen hurjastelee sesongin avauksen kunniaksi vähintään kolmanneksi.