la 02.03. klo 17:00

Formula 1 - Bahrainin GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajat paalulle tutulla reseptillä! Virtaako kassaan valuuttaa konkarikuljettajan jatkuvalla menestyksellä?

Vaikka lukuisten tallien autot näyttävät heti kauden ensimmäisen kisan alla huomattavasti paremmilta kuin edellisen sesongin päätöshetkillä, on Red Bull aivan omassa luokassaan. Ferrarilla on ollut lauantain kisan alla pieniä ongelmia, mutta perjantain aika-ajo näyttänee, onko todellista syytä huoleen. Yksi suurehko pettymys saattaa myös nostaa päätään kauden alkumetreillä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tämän Formula 1 -kauden mestaruuden voittaa Max Verstappen, mutta kisat ajetaan silti. Vaikka voittaja on jo käytännössä selvillä, mielenkiintoa riittää muilla osa-alueilla. Esimerkiksi Ferrarin Charles Leclercin potentiaali, on tiedossa, mutta onko auto iskussa? Ensimmäisten harjoitusten perusteella toivomisen varaa on, mutta ei kuitenkaan niin paljoa kuin McLarenin leirissä.

Viime kauden lopulta muistetaan McLarenin pyristelyt ja useammat palkintokorokesijat. Nyt siitä voi tulla alkukauden suurin pettymys. Lando Norrisin taidot kuljettajana tiedetään, mutta muiden potentiaalisten palkintokoroketallien autojen kehitys vaikuttaa ajaneen englantilaistallin ohitse. Uhmapelaajien laskuissa Norris ja tämän tallikaveri Oscar Piastri voidaan huoletta pelata ohi esimerkiksi kauden avauskisan top 6 -betseissä – palkintokorokesijoista puhumattakaan.

Viime kauden alussa Fernando Alonson hyvät sijoitukset olivat jatkuva pankki. Ei ole missään tapauksessa poissuljettua, etteikö sama voisi toteutua myös tällä sesongilla. Isossa kuvassa lähtökohdat ovat kuitenkin loppuviimein erittäin lähellä viime kautta. Alfa Romeon kehitys ei tietenkään kestänyt koko viime kautta kärkitallien kyydissä, mutta siitä huolimatta se oli yksi tasaisimmista suorittajista läpi sesongin.

Bahrainin kilpailun alla nimenomaan Alonso vaikuttaa luotettavimmalta pelikohteelta sekä top 6 -betsien että palkintokorokevetojen osalta. Uhmapelaajat tinttaa konkarikuskin sijoittumista kuuden parhaan joukkoon kupongille (Top 6 sijoitus – Fernando Alonso). Ainakin Alonson alku Bahrainissa on ollut lupaava ja vaparien perusteella auto on ottanut aimoharppauksen viime kaudesta ja mennyt kovimmista ylemmän keskikastin kilpailijoista selvästi ohi.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.