su 09.06. klo 21:00

Formula 1 - Kanadan GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häviääkö Red Bull taas? McLarenilla todellinen iskupaikka Kanadassa!

Kanadassa ei yllätyksiltä olla tänä viikonloppuna säästytty. Ferrari floppasi totaalisesti aika-ajoissa jääden kauas kärjestä, kun paalulle ajoi puolestaan Mercedeksen George Russell. Eturivistä lähtee myös Max Verstappen, mutta Red Bull -auto on tällä hetkellä kaikkea muuta kuin varma kilpuri. Putoaako Russell keulilta ja pysyykö Verstappen edes kolmen parhaan joukossa? Kuka iskee voittoon?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa viisi 20€ ilmaisvetoa vain yhdellä talletuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kolmannesta ja neljännestä lähtöruudusta kisan aloittavilla McLaren-kuskeilla on iso etu. Kaksikon kisavauhti on ollut erittäin lupaava, kuten myös tämä viikonloppu ennen pääkisaa. Monacossa neljännestä ruudusta Kanadan kisan aloittava Oscar Piastri oli kakkonen ja kolmannesta puolestaan starttaava ykköskuski Lando Norris nelonen. Aiemmin Norris voitti jo Miamissa ja on noussut peräti neljästi palkintokorokkeelle.

McLaren

@McLarenF1
Side-by-side on the second row. 💪

Great job, @LandoNorris and @OscarPiastri! 🧡

#CanadianGP 🇨🇦

Russell on noussut Mercedeksen ykköskuljettajaksi, mutta auto ei ole aiemmin pärjännyt nopeudessa alkuunkaan McLareniin verrattuna. Red Bull puolestaan roikkuu juuri nyt täysin Verstappenin virtuositeetin varassa, eikä se ole lainkaan hyvä uutinen energiajuomatallille. Sergio Pérez on jälleen ulkona koko kisasta, joten ainoa toivo on sinänsä hyvistä asemista lähtevässä Verstappenissa.

Uhmapelaajat iskee tällä kertaa kisan voittajaa tiketille ja valinta on McLarenin Norris. Gilles Villeneuven radalla ajettavan kilpailun on jo kahdesti peräkkäin voittanut ennennäkemättömissä haasteissa autonsa kanssa painiva Verstappen. Nyt haiskahtaa siltä, että valta vaihtuu – myös Kanadan osakilpailussa.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Kanadan GP:n voittaja – Lando Norris” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.