su 10.03. klo 00:00

Formula 1 - Kausivedot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1 kausi 2024 – Uhmapelaajien Kausivedot!

Formula 1 kausi 2024 pärähtää käyntiin Bahrainissa tulevana viikonloppuna. Viime viikolla ajetut testit antoivat osviittaa uuden sukupolven autojen kyvyistä, jonka pohjalta luodaan odottamat tulevalle kaudelle. Mitään jättimäisiä yllätyksiä ei nähty ja konsensus uuteen kauteen lähdettäessä on edelleen se, että Red Bullin Max Verstappen juhlii neljättä perättäistä mestaruuttaan. Toivoa kuitenkin sopii, että kilpailu kärjessä olisi vähintäänkin kiristynyt, jotta touhu pysyy mielenkiintoisena.

*Tsekkaa Uhmapelaajien F1 2024 kausiartikkeli.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kolmipäiväisten Bahrainissa ajettujen testien kärkinimenä komeilivat Ferrari kaksikko Charles Leclerc sekä Carlos Sainz Jr, näistä viimeisenä mainittu täräytti testien kovimman kierroksen 1:29,921. Sainz oli samalla testien ainoa kuljettaja, joka onnistui ajamaan alle 1:30. Mainittakoon kuitenkin, että Sainz ajoi kierroksen C4 rengasseoksella, joka ei ole itse Bahrainin GP:ssä tallien käytettävissä.

Scuderia Ferrari HP

@ScuderiaFerrari
Topping the timesheets on Day 02, solid work @Carlossainz55 👊

#F1Testing

Testien aikana eniten kierroksia ajoi HAAS, mutta autojen vauhti ei päätä huimannut. Nico Hulkenbergin nopein kierros oli 1:31,686, joka oikeutti sijaan 14. Toista HAASia kuljettanut Kevin Magnussen ajoi 239 kierrosta, mutta oli testien hitain kuski, Magnussenin nopein kierros oli 1:33,053. Formula 1 testiviikonlopusta voi tehdä jotain johtopäätöksiä, mutta lopullinen vauhti selviää vasta kisaviikonloppuna, sillä autojen polttoainelastit ym vaikuttaa hyvin olennaisesti nopeuksiin. Tallit siis testailevat erilaisia asioita ja todellista nopeutta harvoin ensimmäisissä testeissä edes nähdään. Alta voit vielä katsoa minkä verran kukin talli kerkesi kierroksia autoilleen saamaan ennen ensimmäistä kisaviikonloppua.

Formula 1

@F1
TOTAL LAPS COMPLETED 📊

@HaasF1Team take the honours for most laps completed in our pre-season test! 👌

#F1Testing #F1

Keskikastissa kilpailu tulee varmasti olemaan erittäin mielenkiintoista sekä jännittävää. Alpine, McLaren sekä Aston Martin tulevat todennäköisesti taistelemaan pisteistä raivoisasti läpi kauden. Uutena tulokkaana keskiskastin taistelussa saatetaan nähdä (ainakin yhdellä autolla) Williams. Williamsin tallipäällikkö James Vowles on nauttinut menestyksestä Mercedeksen kanssa ja jo viime kauden aikana nähtiin positiivisia tuloksia (lähinnä Alex Albonin autosta). Mikäli Vowles on onnistunut piiskaamaan talliaan eteenpäin, voi Albon nousta jopa hieman yllättäen taistelemaan pisteitä kisasta toiseen. Kausien aikana tapahtuu yllätyskisoja, kuten Pierre Gaslyn voitto Monzassa vuonna 2020, Alex Albon on nopea kuljettaja, joka oven auetessa voi käyttää tilaisuuden hyväkseen. Tästä syystä lähdetään pienellä panoksella kokeilemaan seuraavaa:

Kausipropsi: Alex Albon voittaa kisan, 24.00 kertoimella @ BetsAmigo

Mercedes on mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton on vaihtamaa mustan nuttunsa Ferrarin punaiseen kauden päätteeksi. Koko Mersun talli Toto Wolffin johdolla haluaa varmasti palata takaisin huipulle parin vaikeamman vuoden jälkeen, eikä yhtälöstä tule missään nimessä unohtaa George Russellia. Jos Hamilton saa alleen auton jolla mestaruudesta voi kilpailla, saatamme päästä kokemaan uskomattoman hienon kauden.

Kuten sanottua, Ferrari on nopea, mutta kuinka nopea se on kisassa jää vielä nähtäväksi. Mikäli auto pysyy paremmin kasassa eikä tiimi sekoile taktiikoiden sekä varikkopysähdysten kanssa voi punainen paholainen olla tällä kaudella todella vahvoilla. Ferrarin kuskeista Leclerc on osoittanut olevansa Sainzia nopeampia, vaikka testeissä Sainz edelle tällä kertaa ajoi. Tästä syystä Uhmapelaajat luottaa Leclerciin ja lyödään kausiveto Leclercin mestaruudelle (ilman Verstappenia) kohtalaisella 3.40 kertoimella.

Kausivetoihin et voi alta löytyvää tarjousta käyttää, mutta sitä ei kannata jättää käyttämättä. Lyö siis talletus sisään ja käytä riskitön veto esimerkiksi viikonlopun Bahrainin kilpailuun ja lado sen jälkeen kausivedot sisään 😎💪

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto xxx ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.