su 21.04. klo 10:00

Formula 1 - Kiinan GP

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Pitkästä aikaa ajetaan Kiinassa! Juhlistaako konkarikuljettaja jatkopahviaan huippusuorituksella?

Kiinassa on sattunut ja tapahtunut jo ties mitä, vaikka kisaviikonloppu on vanhentunut vasta päivällä. Perjantaina vedettiin vaparit sekä sprinttiaika-ajot, joissa yllätyksiltä ja erikoisilta käänteiltä ei säästytty. Melko sateiset olivat olosuhteet, minkä lisäksi rata-alueen nurmella nähtiin useampi pienimuotoinen tulipalo, joista erinäisiä teorioita on viritelty. Lauantaina edessä on kuitenkin varsinainen aika-ajo ja Uhmapelaajat tarjoaa tuttuun tapaan oman betsinsä Suomen aikaa sunnuntaina aamusta ajettavaan pääkilpailuun.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kenties alkuvuoden haastavimmin ennakotavissa oleva kilpailu on luvassa, sillä peräti viiteen vuoteen ei Kiinassa ole ajettu. Jo avauspäivä antoi osviittaa, että yllätyksiä voi olla luvassa. Sadekelin, keskeytysten ja erikoisuuksien jatkuessa mitä tahansa voi tapahtua. Max Verstappen oli sprinttien aika-ajoissa vasta neljänneksi nopein ja Red Bullin toista ohjusta ajava Sergio Perez kellotti kuudenneksi parhaan ajan. Nopein oli McLarenin Lando Norris.

Heräilevätkö Red Bullit tähän viikonloppuun vasta lauantaina? Ennakkosuosikin asema on energiajuomatallilla kiveen hakattu, mutta sen taustalla käydään kiinnostavaa kamppailua. Tällä hetkellä vaikuttaisi, että selvästi takamatkalta suhteessa kärkihaastajaan Ferrariin lähteneet McLaren sekä Mercedes olisivat saamassa punaisesta langasta ainakin jossain määrin kiinni.

Ferrari-kuskeista esimerkiksi Carlos Sainzille Kiina on ollut aina vaikea paikka. Itse asiassa espanjalaiskuljettajan tulossaldo nimenomaan kyseiseltä radalta on uran kehnoimpia. Selvästi Sainzille viimeisimmissä kilpailuissa hävinnyt tallikaveri Charles Leclerc ei sen paremmin nauti Uhmapelaajien luottamusta tänä viikonloppuna.

Aston Martinia ohjastava Fernando Alonso on kiinnostavaa nostaa esille, sillä miehen tiedotettiin viime viikolla tehneen yllättävän pitkän – aina kauden 2026 loppuun ulottuvan – jatkosopimuksen. F1-konkarin tasaisuus kärjen takana oli jo viime kaudella iloista seurattavaa ja mies vaikuttaisi jatkavan siitä alkaneella kaudella. Alonso oli sprinttiaika-ajoissa kolmanneksi nopein perjantaina ja kyyti kisavauhteineen päivineen on ollut vakuuttavaa. Jatkosopimus tuskin ainakaan hidastaa kokeneen kuljettajan menoa.

Kun keliolosuhteet jatkuvat epävakaisina ja ilmassa on kosolti kysymysmerkkejä, Uhmapelaajat suuntaa pelimerkkinsä luottokuljettaja Alonson taakse. Konkarin suoritustaso ei heittele, menopeli vaikuttaa vakaalta ja Kiinassa on lupa odottaa mallikasta kisaa, mistä jo kisaviikonlopun avauspäivä antoi viitteitä. Pelivalinta ylitse muiden on Alonson top 6 -sijoitus, jolle saadaan mainio kerroin.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.