Formula 1 su 01.07. klo 16:10

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1 kisavihjeet | Red Bull antaa siivet

Kisan aika. Nyt on priimakohteita tarjolla!
Valtteri Bottas pisti Mercedeksen paalulle niin kuin toivottiin, mutta vielä pitäisi hoitaa homma loppuun asti. Auto on kuulema tuntunut erittäin hyvältä ja nopealta koko viikonlopun. Perjantain harjoituksissa Mercedes vaikutti toimivalta kisastinteissä ja rengaskulumakin pysyi hallussa. Mersu lähtee kisaan supersofteilla renkailla, joten kaikki strategiavaihtoehdot ovat avoinna. Ferrari ja Redbull sen sijaan lähtevät ultrasofteilla ja joutuvat luultavasti hieman säästelemään renkaita.
Betseissä lähetään hakemaan Bottasta voittoon. Suurin uhka tähän on tallikaveri Lewis Hamilton viereisessä ruudussa, joka voi pilata suomalaisen juhlat. Radalla on kuitenkin erittäin vaikea seurata lähellä ja päästä ohi. Kun nelinkertaiselta maailmanmestarilta kysyttiin, että mitä kisassa voi tehdä Hamilton oli sitä mieltä, että ajamalla ei mennä helposti ohi.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Sebastian Vettel sai kolmen lähtöruudun rangaistuksen kisaan ja lähtee nyt Romain Grosjeanin Haasin perästä kuudennesta ruudusta. Mikäli Vettel ei pääse nopeasti Haasista ohi, niin kärki kyllä karkaa luultavasti hyvällä vauhdilla kohti horisonttia. Vettelin täytyy navigoida tiensä nopeasti sekä renkaita liikaa kuluttamatta Haasin ja Redbullien ohi mikäli meinaa podiumille tässä kisassa. Viimeisenä tulppana, mikäli kaikki muu pettää tulee vielä olemaan oma tallikaveri. Näistä syistä lyödään Saksalaista vastaan. Isosti
Kimi Räikkönen nousee kolmanteen lähtöruutuun Vettelin rangaistuksen seurauksena ja vedonlyöntifirmat on sen ilmeisesti unohtaneet kirjata muistivihkoihinsa. Räikkösellä on varikon toiseksi nopein auto ja Red bull on ollut yllättävän hidas tänä viikonloppuna. Jos Kimi saa hyvän lähdön (lue. Max Verstappen ei aja kylkeen) on mielestäni Kimi podiumilla erittäin suurella todennäköisyydellä. Ferrari kellotti kisastintit perjantaina ja ajat pysyivät melkein Mercedeksen kyydissä. Siksi viimenen isompi betsi lähtee Räikkösen top 3 sijoitukseen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ