Formula 1 su 30.10. klo 23:00

Formula 1 - Mexicon GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Luotto Pereziin Formula 1:n Mexicon osakilpailussa on kova!

Aika-ajoissa neljänteen lähtöruutuun itsensä ajanut Redbullin Sergio Perez ajaa tänään klo 23:00 alkavassa kotikilpailussaan ehdottomasti palkintopallisijoituksesta. Perez on vahva kotikisassaan, ja vaika hän ei lauantaisin yleensä loistakaan, on Perez silti loistava kisakuski, jolla on kaikki mahdollisuudet nostaa itsensä palkintokorokkeelle.

Perezin suoritustaso läpi kauden on ollut loistava. Herra on ajoittain jopa pystynyt kilpailemaan tallikaverinsa Max Verstappenin kanssa eikä Perez turhaan ole vain kahden pisteen päässä Charles Leclerciä kuljettajien pistetaulukossa. Perez on ollut erinomainen, ja samaa ellei jopa parempaa suoritustasoa voidaan odottaa myös herran kotikisassa.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Perezin edestä lähtee tietysti tallikaverinsa Verstappen sekä molemmat Mercedekset. Perez ei aika-ajoissa ollut kuin muutamia sadasosia Mercedeksiä perässä, joten vauhtia ehdottomasti löytyy. Kun otetaan huomioon George Russelin viime aikaiset kömmäilyt, ja herran täysin tyhmän aggressiiviset liikkeet, voi kärjessäkin avauskierroksella kolista.

Pereziin luotetaan herran kotikisassa. Herralla oli huomattavia ongelmia autonsa tekniikan kanssa aika-ajoissa, joita tuskin sunnuntaina nähdään. Kerroin palkintopallisijoitukselle on loistava, ja se napataan talteen tietysti MrGreeniltä.