su 05.05. klo 23:00

Formula 1 - Miamin GP

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Toistuuko McLarenin farssi Miamissa? Uusia päivityksiä kutkuttavaan saumaan!

Kiinan osakilpailussa käynnisynyt sprinttikausi jatkuu myös Miamin formulaviikonlopussa, mutta Uhmapelaajien katseet suunnataan tuttuun tapaan sunnuntaina ajettavaan pääkilpailuun. Vapareissa erot olivat poikkeuksellisen pieniä, mutta kaksi edellistä osakilpailua vienyt Max Verstappen lähtee ylivertaistena ennakkosuosikkina kisaan. Tämä ei tietenkään ole yllätys, mutta taustalla erot pienenevät ja esimerkiksi McLaren parantaa kuin sika juoksuaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Olisiko McLarenin vuoro onnistua Miamissa? Viime vuoden kisa meni tallin osalta täysin pipariksi, mutta nyt on hieman eri ääni kellossa. Uusia päivityksiä autoihin on tälle viikonlopulle tullut ja esimerkiksi perjantaina ajetuissa vapareissa Oscar Piastrin meno vaikutti todella lupaavalle. Lando Norris on ajanut kauden ensimmäisissä kilpailuissa jo kahdesti palkintokorokkeelle ja lisää on lupa odottaa lähitulevaisuudessa.

Oscar Piastri

@OscarPiastri
Arriving in the Miami HEAT

Alkukaudella Red Bullin kovimmaksi kirittäjäksi profiloituneen Ferrarin on tehtävä omat siirtonsa pian, jos se haluaa pysyä McLarenin kehityksessä mukana. Edellisessä kisassa Shanghaissa molemmat italialaistallin autot jäivät ensimmäistä kertaa ulos palkintokorokkeelta Red Bullien sekä Norriksen miehittäessä kolmen kärkeä.

Betsimielessä McLaren tarjoaa houkuttelevimmat optiot tulevaan kilpailuun ja lauantaina puolenpäivän aikoihin myös kertoimet vaikuttavat olevan varsin maukkaita. Tällä kertaa lapulle kaivetaan Piastrin sijoitus kuuden joukossa (Top 6 – Oscar Piastri). Mikään ei tällä hetkellä viittaa siihen, että edellisvuoden farssi toistuisi McLarenin osalta ja se kisaa tiukimmin Ferrarin kanssa paikoista Red Bullin taustalla.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.