su 07.05. klo 22:30

Formula 1 - Miami GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viikossa ei aikaa ihmeisiin! Voisiko Miamin GP:n voitto selvemmin olla tuttuun osoitteeseen pedattu?

Bakusta on ehditty hädin tuskin toipua, kun vasta toista kertaa ajettava Miamin GP starttaa perjantain harjoituksilla. Perättäiset kisat ovat siitä mielenkiintoinen asia, että merkittäviä parannuksia kalustoon ei ole aikaa tehdä ja melko samalta viivalta taisteluun lähdetään viime viikonloppuun peilattuna. Toki rata on täysin erilainen katurataan verrattuna ja erojen paisuminen saattaa olla väistämätöntä.

Red Bull dominoi kisaa Bakussa, vaikka lopulta Sergio Perez pyyhki tallikaverillaan Max Verstappenilla lattiaa. Ferrarinsa palkintopallille ohjastanut aika-ajojen ja sprintin ykkönen Charles Leclerc jäi lopulta mykistävästi yli 21 sekuntia ja Aston Martinin Fernando Alonso onnistui jälleen erittäin mallikkaasti ajaen neljänneksi ranskalaiskuskin välittömässä vanavedessä. Ferrarille tuntuu edelleen olevan erittäin suuri haaste ulosmitata parasta tekemistä H-hetkellä. Toinen kuljettaja Carlos Sainz jäi lopulta peräti 45 ja puoli sekuntia kisan voittaneesta Perezistä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Muilla on järkyttävä työmaa yrittää tehdä jotain viikossa, jotta punaisille härille pystyttäisiin laittamaan kampoihin. Lähimpänä sitä on kenties Ferrari, mutta ei tarvitse kuin kurkata alkukauden tuloksia ja voi todeta eron vain syventyneen viime kaudesta. Olisi jättimäinen ihme, jos Red Bull ei ajaisi voittoon myös Miamissa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa ajetussa skabassa paalulle hurjasteli nimenomaan Verstappen.

Oracle Red Bull Racing

@redbullracing
Swapping shirts 🤝 @MiamiDolphins 🏈

Viime viikolla aika-ajot ja sprintti menivät Verstappenilla lähinnä kiukutellessa tallille radion välityksellä, mutta jos mies tällä kertaa keskittyisi ajamiseen. Ylivoimaisella autolla tämä kisa Miamin kilpa-autoradalla voitetaan ja tällä viikolla lienee hollantilaisen vuoro. On hieman surullista että Verstappenin suurin haastaja on tallikaveri, mutta näin se vaan nyt menee. Ferrarin osalta ei kannata pidättää hengitystä tai nukkuu pois hapenpuutteen takia, Alonsolta ei oteta mitään pois, mutta ei Aston Martinilla Red Bulleja haasteta.

Uhmapelaajat uskoo, että Verstappen ajelee suvereenisti voittoon myös uransa toisessa Miamin GP:ssä. On erikoista, että kerroin on näinkin laadukas. Nopein kuljettaja yhdistettynä ylivoimaiseen autoon – ja tällä radalla – tarkoittaa käytännössä, että voitto on taskussa jo perjantaina aamupäivällä Suomen aikaa. Iske kiinni ja juokse nauraen pankkiin Verstappenin voitolla!