Formula 1 su 28.05. klo 16:00

Formula 1 - Monaco GP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aito mahdollisuus haastaa Max Verstappen! Betsaa ilman riskiä ja voit voittaa 95€!

Morjesta pöytään mitkä aika-ajot nähtiin Monacossa! Tapahtumia riitti ja Aston Martin haastoi viimeiseen saakka Red Bullin paalupaikasta. Onko tämä vihdoin se kisa, jossa huippuvahvasti kautensa avannut konkarikuljettaja haastaa toden teolla Red Bull -mestarin koko kilpailun voitosta?

Fernando Alonson kyyti aika-ajoissa oli käsittämätöntä ja tahti on jatkunut tasaisena läpi koko kisaviikonlopun ensimmäisistä harjoituksista alkaen. Pystyykö espanjalainen vielä nostamaan tasoja finaaliin? Max Verstappenin paalupaikka irtosi vain kahdeksan sadasosan erolla ja kaksikon taistelu aika-ajoissa oli huippumielenkiintoinen. Toki lauantailta ei muutenkaan draamaa tai tapahtumia puuttunut ja Monacon kisasta on tulossa jännittävä.

Aston Martinin hivuttautuminen käytännössä Red Bullin kärkikuskin rinnalle ei sinänsä ole yllätys, kun katsotaan tämän kauden kehitystä. Alonson henkilökohtainen suoritustaso on toki isossa osassa, mutta myös tallin kärkiauto on erittäin kilpailukykyinen. Aika-ajojen ehkä suurimman pommin pudotti upeasti suoriutunut Esteban Ocon – Alpine starttaa nelosruudusta.

Monacossa on aihio laitella palkintokorokesijat kunnolla remonttiin. Uhmapelaajat luottaa betseissä Alonsoon, joka haastaa toden teolla Verstappenin tämän kilpailun voitosta. Toki Charles Leclerc ajoi aika-ajoissa kolmanneksi, mutta Ferraria ei voi tällä hetkellä pitää varsinaisena uhkana eturivistä lähteville autoille. Mielenkiintoinen kahden kauppa tästä on tulossa ja Aston Martinin potentiaalista on saatu näyttöjä nyt käytännössä jokaisena kisaviikonloppuna. Nyt lähtökohdat ovat Alonsolle erinomaiset ja jopa aika-ajojen huippusuorituksen jälkeen espanjalaisen voitolle on tarjolla herkullinen kerroin.

Betsaa Alonsolle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Voittaja – Fernando Alonso), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Voittaja – Fernando Alonso” 25€ panoksella ja voit voittaa 95€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.