Formula 1 la 26.05. klo 15:55

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1: Monacon aika-ajot | Muutama varteenotettava kohde aika-ajoihin!

Red Bull on ollut vahvin auto torstain harjoituksissa ja en näe, että muilta talleilta löytyisi vastauksia Red Bullin tarjoamaan downforceen, joka tällä radalla ratkaisee. Talli on ottanut sijat 1-2 molemmissa harjoituksissa isolla erolla muihin. Red Bullilla on myös varikon yksi parhaista kuljettajaparivaljakoista, jonka takia tallin paalupaikka lähtee lapulle isolla!

Näyttää siltä, että australialainen on Red Bulleista kovasti niskan päällä, sillä molemmissa harjoituksissa Daniel Ricciardo oli paljon nopeampi kuin Max Verstappen. Verstappen on myös tehnyt itsensä tutuksi Monacon seinien kanssa ja uskon sen vaikuttavan nuoren hollantilaisen itseluottamukseen. Näin aika saattaa kärsiä Monacon kaltaisella radalla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Brendon Hartley oli kummassakin sessiossa tallikaveriaan nopeampi. Hartley myös kehui autonsa säätöjä ja kun ne ovat kunnossa antaa se vastaavasti kuljettajalle lisää itsevarmuutta ajaa lujempaa. Se yhdistettynä hyvään kertoimeen antaa tarpeeksi syytä lyödä vetoa Hartleyn puolesta.

Romain Grosjeanilla on ollut aivan hirveä alkukausi joka on varmasti syönyt itseluottamusta. Kevin Magnussen oli toisessa harjoituksessa jo nopeampi vaikka ei saanut yhtään nopeaa aikaa sisään ensimmäisissä harjoituksissa. Tämäkin antaa viitteitä siitä kumpi kuljettaja on paremmalla pohjalla tehdä tulosta.

Lyö 25€ single-veto aika-ajoihin – saat heti 25€ vedon ilmaiseksi