su 08.10. klo 20:00

Formula 1 - Qatarin GP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

McLaren on noussut Red Bullin ykköshaastajaksi! Kääntyykö aika-ajojen huono tuuri kisapäivänä?

Qatarin aika-ajot hurjasteltiin jo perjantaina sprinttiviikonlopun vuoksi, mutta tutussa komennossa. Mercedeksellä kävi melkoinen joulu ja McLaren kompuroi. Sunnuntain kilpailussa erityisesti jälkimmäiseltä sopii odottaa nousua – riittääkö se tällä kertaa esimerkiksi palkintokorokkeelle? Se jää nähtäväksi, mutta ainakin kertoimet ovat kunnossa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kauden edetessä McLaren on parantunut huomattavasti ja auto on tällä hetkellä ehkä noussut jopa Red Bullin kovimmaksi kilpailijaksi. Max Verstappen ajoi perjantaina paalulle jo kymmenettä kertaa tällä kaudella, mutta nimenomaan McLareneita ohjastavien Lando Norrisin ja Oscar Piastrin kompastuttua rikkeisiin selvästi hitaammat Mercedes-kuskit Lewis Hamilton sekä George Russel lähtevät toisesta ja kolmannesta ruudusta.

McLaren

@McLarenF1
Hard luck, Oscar. We’ll learn from it.

Let’s build from P6. 👊

#QatarGP

Piastrilla oli hyvä vauhti päällä aika-ajoissa, kuten oli myös rikkeen kanssa toiseksi nopeimman ajan kaasutellut Norris. McLaren nousee varmuudella ylöspäin itse kilpailussa, mutta mihin se lopulta riittää, siinäpä kysymys. Autoa on päivitetty rankasti ja uudistukset ovat kantaneet viime viikkoina haluttua hedelmää. Jopa niin hyvin, että tällä hetkellä menopeli on Red Bullien kovin haastaja vauhdissa.

Betseissä luotetaan McLarenien kisapäivän vauhtiin. Kymppiruudusta lähtevä Norris on ehkä liian kaukana kärjestä, mutta hopeanuoliin ei todellakaan löydy mitään luottoa ja tallikaveri Piastri starttaa hyvältä iskuetäisyydeltä kuudennesta ruudusta. Esimerkiksi neljännestä lähtee Fernando Alonso ja Alfa Romeolla ei tällä hetkellä McLarenin vauhtia haasteta. Qatarissa on ohitusmahdollisuuksia ja Piastrin käyttäessä ne viisaasti vie tie palkintokorokkeelle. Pelivalinta on Piastrin sijoittuminen kolmen kärkeen (Top 3 – Oscar Piastri).

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi formuloissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.