Formula 1 su 27.03. klo 20:00

Formula 1 - Saudi Arabian GP

Jeddahin betonirännissä mielenkiintoiset asetelmat! Nouseeko Hamilton pisteille?

Kauden 2022 toinen Formula 1 osakilpailu ajetaan Saudi Arabiassa Jeddahin rannalla. Kilpailu alkaa Suomen sekä Jeddahin aikaan klo: 20:00, ja asetelmat ovat jälleen kutkuttavat. Redbullin Sergio Perez onnistui ajamaan itsensä ensimmäistä kertaa omassa historiassaan paalulle. Redbull-kuljettajan takaa lähtee Ferrarin Charles Leclerc sekä Carlos Sainz. Max Verstappen lähtee kisaan puolestaan neljännestä ruudusta.

Yksi aika-ajojen kovimmista yllätyksistä Perezin paalukierroksen kanssa oli Lewis Hamiltonin totaalinen sulaminen. Hamilton jäi ulos heti ensimmäisessä osiossa, jossa brittikuljettaja jäi tallikaverilleen George Russelille peräti 0,7 sekuntia. Hamiltonin autossa oli selvästikin säätöjen kanssa ongelmia, sillä Lewis Hamilton ei yksinkertaisesti ole lähes sekuntia tallikaveriaan hitaampi.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa juuri nyt Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta hurjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi.

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Jeddahin kisaa lähestytäänkin vetojen puolesta Lewisin loppusijoituksen kautta. Herran autoon saadaan varmasti muutettua säätöjä sen verran, että vauhti paranee edes jokseenkin. Edessä on todella hitaita kilpakuljettajia, ja kun ottaa huomioon Jeddahin betonirännin kapeat kuilut, on turva-auto sekä muutaman kaverin ulosajot enemmänkin sääntö, kuin poikkeus. Edellisvuonna uusintalähtöjen mekkana tutuksi tullut Jeddah tarjoilee varmasti tänäkin vuonna actionia, jonka avulla varma kisakuljettaja Hamilton nousee varmasti lähelle pistesijoja.

Nähtäväksi jää, kuka vie Jeddahin historian toisen osakilpailun. Alfa-paidat päälle ja oluet auki – Bottaksellakin on tänään mahdollisuus!

10 euroa pelirahaa