Formula 1 su 23.07. klo 16:00

Formula 1 - Unkarin GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ota 25€ ilmaisveto formuloihin! Ottaako Verstappen omansa pääkilpailussa, vaikka Hamilton lähtee paalulta?

Unkarin aika-ajot on suoritettu ja paalulla on uusi mies! Max Verstappen ehti ajaa ykkösruutuun peräti viidessä kilpailussa peräkkäin. Suurella todennäköisyydellä ylivoimaiseen F1-mestaruuteen myös tällä kaudella lasketteleva hollantilainen starttaa kuitenkin niin ikään eturivistä. Viimeisimmissä kilpailuissa vahvassa vedossa ollut McLarenin Lando Norris puolestaan lähtee kolmannesta ruudusta sunnuntain kisaan.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja ota 25€ ilmaisveto formuloihin.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Aika-ajoissa nähtiin kiinnostavia poikkeamia perinteiseen, kun Oscar Piastri ajoi neljänneksi ja paalulta starttaa Lewis Hamilton. Toki myös suomalaisittain on aihetta orastavaan hymyyn, sillä Valtteri Bottas ohjasti autonsa seitsemänneksi lauantain aika-ajoissa. Suuri kysymys on kuitenkin, pystyykö Mercedes vihdoin haastamaan Red Bullin tosissaan koko kilpailun voitosta.

Lando Norris

@LandoNorris
So close but so far! P3, great day and lovely position for tomorrow!

Kuten tiedetään, on hopeanuolten tallissa ollut viime viikkoina vuoristoratamaisia vaiheita. Autoa on yritetty väkisin viilata iskukuntoon, mutta toistaiseksi se on lähinnä maksanut pisteitä. Red Bull on kiistatta edelleen nopein ja paalupaikka antaa Mercedekselle todella pienen etulyöntiaseman – kisan edetessä Verstappen ottanee omansa. Toki on syytä huomioida, että toista Red Bullia ajava Sergio Perez lähtee vasta yhdeksännestä ruudusta.

Betsimielessä Verstappenin voitolle tarjotaan yllättävänkin kelvollinen kerroin suhteessa lähtökohtiin. Totaalista ylivoimaa on nähty jo pitkään ja sitä se on edelleen – loppupeleissä Hamiltonin hopeanuoli ja Verstappenin punainen härkä lähtevät käytännössä samalta viivalta liikenteeseen. Kuten sanottu, paalupaikasta saa korkeintaan marginaalisen edun. Betsissä isketään pää märkänä ja täydellä kassalla Verstappenin voitto tiketille.

Nappaa 25€ ilmaisveto Formuloihin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi viikonlopun formuloissa matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.