su 08.07. klo 16:05

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1 vihjeet | Hamilton näkee punaista

Erittäin tiukka aika-ajo sessio takana ja Ferrarit toiseen ja kolmanteen ruutuun. Lewis Hamiltonille vaikea paikka, sillä Ferrarit voivat jakaa strategiansa kuljettajiensa kesken ja laittaa Hamiltonin paineen alle. Radalla on myös mahdollista ohittaa ja Sebastian Vettel ei varmasti tyydy toiseen sijaan. Ferrari myös vaikutti nopealta perjantain pitkissä vedoissa mikä antaa merkkejä siitä, että Hamiltonilla tulee olemaan vaikeat paikat pitää kummatkin Ferrarit takanaan.
Nouseva tähti ja GP2 mestari Charles Leclerc pisti sauberinsa yhdeksänteen ruutuun kolme kymmenystä nopeammalla kierroksella kuin kolmannestatoista ruudusta lähtevä Fernando Alonso. Alonso kehui kierrostaan kauden parhaaksi ja jäi silti Ferrarin voimayksikköä kantavasta Sauberista kolme kymmenystä. Vaikuttaa siltä, että Mclaren on taas vaikeuksissa hevosvoimia vaativalla radalla ja ei luultavasti taistele pistesijoista ilman keskeytyksiä.
Haasit olivat odotetusti kovassa iskussa ja lähtevät kisaan hyvistä asemista heti Red Bullien perästä ruuduista 7 ja 8. Romain Grosjean oli neljä kymmenystä nopeampi aika-ajoissa Renaultin Nico Hulkenbergiä, joka lähtee juuri pistesijojen ulkopuolelta ja tuskin pystyy HAAStamaan Amerikkalaistallia.
Daniel Ricciardo lähtee kuudennesta ruudusta ja ”honey badgerin” rengas rengasta vasten kisaamistaidoista on luultavasti hyötyä sillä Silverstonessa on monta hyvää ohituspaikkaa. Redbull on kolmanneksi nopein talli ja tarpeeksi edellä seuraavana tulevaa Haasia, että Ricciardon top 6 pitäisi olla saletti.
Kimi Räikkönen laitetaan luultavasti eri strategialle kuin Sebastian Vettel, mikäli järjestys pysyy samana ennen kuin varikkopysähdykset alkavat. Tämä antaa Kimille mahdollisuuden ajaa voitosta, mikäli Vettel ja Hamilton taistelevat paljon ja hidastavat toisiaan. Valtteri Bottas ei ole nauttinut tästä viikonlopusta ja vaikuttaa siltä, että mies on Ferrareita ja tallikaveriaan urakalla jäljessä. Tämäkin ajaa asiaa Kimin Top 3 sijoituksen puolesta. Kimille tarjotaan myös 9 kerrointa nopeimpaan kierrokseen mikä saattaa olla hyvä sijoitus, mikäli Kimi tulee kärkinimiä myöhemmin varikolle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ