Formula 1 su 22.10. klo 22:00

Formula 1 - Yhdysvaltain GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kyykkääkö Red Bull jälleen? Lando Norris voisi juhlistaa uransa sadatta kisaa hulppealla tavalla!

Ärsytetty Max Verstappen paineli sprintin voittoon sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaan, mutta aika-ajoista tuli pettymys. F1-sarjan ylivoimaiseen voittoon väistämättä lasketteleva hollantilainen lähtisi paalulta, jos olisi pysynyt Q3-osiossa radalla. Nyt lähtöruutu on kuudes ja tallikaverilla Sergio Perezillä se on vasta yhdeksäs. Onko tässä takavuosien hohtoon hamuavan McLarenin todellinen iskupaikka?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto pelkällä talletuksella.

Ferrarin Charles Leclerc ajoi paalupaikalle Yhdysvaltain GP:ssä Austinissa, mutta tuskin pysyy vauhdikkaalla radalla kovinkaan kauaa piikkipaikalla. Ferrari taistelee tosin palkintokorokesijoituksista, kun myös Carlos Sainz on iskuetäisyydellä. Toisesta ruudusta lähtevä McLaren-kuski Lando Norris on takamatkalta lähtevän Verstappenin ykköshaastaja tässä kisassa.

Lando Norris

@LandoNorris
Starting P2 for the 100th. Booya.

Edellisessä kilpailussa Qatarissa McLarenin lähtöruudut olivat roskaa, mutta siitä huolimatta molemmat kuskit nousivat kisassa palkintokorokkeelle. Kyseessä oli jo toinen perättäinen kisa, kun tallin molemmat kuskit nähtiin podiumilla, sillä näin kävi myös Japanissa. Yhdysvalloissa rata ei ehkä ole McLarenille aivan yhtä suotuisa, mutta aika-ajojen jälkeen lähtökohdat vaikuttavat hyvälle, kuten myös auto. Tätä kisaa varten on jälleen kyetty tekemään tarvittavaa hienosäätöä, missä talli on onnistunut haastajista parhaiten kuluvalla kaudella.

Vaikka Verstappen lähtee kuudennesta ruudusta, on hän viimeistään murskaavan sprinttiesityksen jälkeen ylivoimainen voittajasuosikki sunnuntain kilpailuun. Norrisille tarjottu kerroin kuitenkin kiinnostelee Uhmapelaajia. Siihen isketään kiinni – jos ei muuten niin huvin ja urheilun vuoksi. Palautus on joka tapauksessa erinomainen ja kilpailu Norrisille uran sadas, joten eihän tätä tarjousta voi pöydälle jättää.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta ei kannata jättää väliin!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.