Formula 1 su 12.12. klo 15:00

Formula 1 - Abu Dhabin GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAMMER VS MAX – F1:n mestaruus ratkeaa tänään!

Aika on koittanut. Formula 1 -kausi huipentuu tänään klo: 15:00 alkavassa Abu Dhabin osakilpailussa, kun Max Verstappen ja Lewis Hamilton lähtevät kilpailuun tasapisteissä eturivistä. Verstappen nappasi lauantain aika-ajoissa paalupaikan, kun Hamilton puolestaan ylsi toiseen lähtöruutuun. Kaksikon erottaa lähtöruudussa autojen värin lisäksi renkaiden väritys, kun Verstappen ja Redbull päättivät lähteä kisaan pehmeällä pyörällä. Mersu ja Lewis lähtevät kilpailuun ainoina medium-pyörällä kärkikuusikon sisällä.

Kun peloton, uhkarohkea ja keinolla, millä hyvänsä voittoa hakeva Max saa ensimmäiseen mutkaan vastaansa Hamiltonin mestaruuden ratkaisevassa kilpailussa, on ainekset melkoiseen katastrofiin. Adrenaliini pumppaa melkoista vauhtia jo valojen syttyessä lähtösuoralla, ja mikäli molemmat kuljettajat saavat hyvän lähdön, voi jo ensimmäisessä mutkassa kolista melko herkästi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Mikäli näin tapahtuu, on McLarenin Lando Norris paraatipaikalla lähtiessään kolmannesta lähtöruudusta. Norris voi hyvinkin päästä livahtamaan kärkeen heti ensimmäisellä kierroksella, kun otetaan huomioon kaikki edellisten kilpailujen lähdöt, missä mestaruudesta taisteleva kaksikko on ollut rinta-rinnan. Lähes joka kerta ollaan menty leveäksi, mikä avaisi tälläkin kertaa Landolle oven kärkipaikalle.

Kyseiselle vedolle saatavaa peräti 17,00 -kerrointa ei yksinkertaisesti voi ohittaa. Verstappenin ja Hamiltonin välillä on niin paljon kitkaa, ja kumpikaan ei varmastikaan tule tänä viikonloppuna antamaan senttiäkään tilaa missään mutkassa. On suorastaan ihme, mikäli kisa saadaan siististi maaliin ilman suurempaa katastrofia.

Norriksen kertoimen saa napattua Bet365:lta, jonne tilin saa avattua helposti painamalla tästä!

Ei kannata myöskään unohtaa jo aiemmin julkaisemaamme “mestaruustaisto”-tipsiä, jossa keskitytään täysin Verstappenin ja Hamiltonin väliseen kamppailuun. Kyseisen tipsin voit lukea painamalla tästä!