Formula 1 su 13.11. klo 20:00

Formula 1 - Brasilian GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Terve! Loistokerrointa Hamiltonille F1:n Brasilian osakilpailuun!

Formula 1:n toiseksi viimeinen osakilpailu on edessä Brasilian lämmön alla, kun Sao Paulossa ajettava kilpailu saattaa hyvinkin tuoda Mercedekselle kauden ensimmäisen voiton. Eturivi on Mercedeksen hallussa, kun paalulta starttaa tallin nuorukainen George Russell, ja perästään heti kakkosruudusta seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton.

Klo 20:00 alkava kisa tarjoilee kertoimien puolesta erittäin kovaa betsattavaa. Hamiltonin voittokerroin on nimittäin peräti 3,00. Sprintissä nähtiin, että Mercedeksellä kulkee lujaa, ja muuan hollantilaiskuljettaja Max Verstappenkin totesi haastattelussa Mercedeksen olevan selvästi nopeampi Brasiliassa, kuin Redbull. Ferrarista ei ollut taaskaan haastajaksi.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Hamilton on loistava Brasilian radalla. Edellään ajava Russell ei kisassa ole aivan yhtä kova, kuin Hamilton, vaikka aika-ajoissa britti onkin usein hitusen nopeampi ainakin tällä kaudella. Hamilton voi helposti hoitaa kokemuksensa avulla kauden avausvoittonsa, ja siihenhän tarjotaan aivan loistavaa kerrointa. Sadetta ei ole odotettavissa, joten suuremmilta yllätyksiltä vältytään varmasti.

Formula 1

@F1
IT'S RAAAACE DAY IN BRAZIL!!!! 🙌🇧🇷

Let's do this 🤩

#BrazilGP #F1