Formula 1 su 24.04. klo 16:00

Formula 1 - Imolan GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Formula 1:n Imolan GP:ssä loistavia betsikohteita! – Pystyykö Bottas nousemaan kärkikuusikkoon?

Formula 1:n Kauden 2022 kolmas osakilpailu ajetaan Italiassa legendaarisella Imolan radalla. Emilia Romagnan osakilpailu otettiin kalenteriin takaisin koronavuosien aikana, ja se on siellä pysynyt myös tälle kaudelle. Onhan rata erittäin upea.

Kuluva viikonloppu on yksi kolmesta tämän kauden “erikoisviikonlopuista”. Tällä kaudella ajetaan nimittäin kolmessa osakilpailussa viime kaudella debytoitu Sprinttikisa, mikä nähtiin Imolassakin lauantaina. Ferrarin Charles Leclerc ajoi perjantain aika-ajoissa toiselle sijalla takanaan Redbullin Max Verstappen. Leclerc nappasi Verstappenin päänahan heti sprinttikisan startissa, mutta koki pettymyksen, kun Verstappen ohitti herran sprinttikisan toiseksi viimeisellä kierroksella.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Verstappen lähee paalulta. Leclerc vierestä. Asetelmat ovat jälleen kutkuttavat. Kisaan lähdetään Leclercin kyydissä. Herra oli harjoituksissa ylivoimaisesti nopeampi, ja kuten kisoissa on nähty, on hän täysin kykeneväinen haastamaan Maxin, mikäli olosuhteet ovat molemmille identtiset. Sprinttikisassa Leclercin pyörät kuluivat nopeammin, ja Verstappen sai sitä kautta kurottua eron kiinni. Kisassa Leclercillä on mahdollisuus undercuttiin.

On todettava, että kisan voiton prosentit ovat lähinnä 50-50 -luokkaa. Molemmat ovat huippukuskeja, jotka voivat ehdottomasti napata kilpailun voiton. Täten Leclercin kerroin nousee edukseen varsinkin, kun kisa ajetaan lähellä Ferrarin kotikulmia.

Toisena betsinä luiskautetaan Valtteri Bottaksen sijoittumista kärkikuusikon ulkopuolelle. Suomalaiskuljettajalla on ollut ongelmia lähtöjen kanssa eikä autokaan ole ollut luotettavin, vaikka vauhtia on ajoittain ollutkin yllättävän paljon. Vaikka teknisiä vikoja ei tulisikaan, on seitsemännestä lähtöruudusta lähtevän Bottaksen takana ja edessä loistavia kuljettajia nopeilla autoilla, ketkä varmasti pystyvät haastamaan Valtteria sijasta numero kuusi.

Formula 1

@F1
Sunday's Grand Prix start time ⏰

Where will you be watching from? 🌎

#ImolaGP #F1 @ROLEX