Formula 1 su 19.06. klo 21:00

Formula 1 - Kanadan GP

Kanadan GP tarjoilee loistavia vedonlyöntikohteita sekä piinaavaa jännitystä!

Formula 1:n parissa valot sammuvat tänään sunnuntaina klo: 21:00, kun vuorossa on Kanadan osakilpailu. Paalulta lähtevä Max Verstappen lähtee hakemaan kauden kuudetta voittoaan, kun kovin kilpakumppani Charles Leclerc löytyy moottorivaihdoksen aiheuttaman lähtöruuturangaistuksen myötä vasta ruudusta #19.

Asetelmat avauskierrokselle ovat mielenkiintoiset. Verstappen sai sateen piiskaaman aika-ajon jälkeen rinnallensa häikäilemättömän vanhan kisaketun Fernando Alonson. Kyseessä on Alonson ensimmäinen eturivin startti sitten vuoden 2012 Saksan osakilpailun, joten voi olla varma, että espanjalaiskuljettaja laittaa aivan kaiken peliin lähdössä. Circuit Gilles-Villeneuve tarjoilee todella lyhyen kiihdytyksen ensimmäiseen mutkaan, joka on äärimmäisen hidas mutka jo ylipäätään. Kolmannesta lähtöruudusta kisaan lähtevän Carlos Sainzin mahdollisuudet napata johtoasema heti startissa on normaalia suurempi, mikäli Verstappenin ja Alonson välillä nähdään edes jonkinmoista taistelua.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sainzin johtoasema avauskierroksen jälkeen on täysin hupimielessä asetettu veto. Kahdeksan kerroin tarjoilee kuitenkin loistavaa jännitystä kisan avauskierrokselle, joten napataan se lapulle minimipanostuksella. Suurin huomio kisassa keskittyy kuitenkin Esteban Oconin suorituksiin.

Ocon lähtee kisaan ruudusta #7. Lapulle laitetaan ranskalaiskuljettajan sijoittumista kuuden parhaan joukkoon. Alpinen kuljettajat ovat kommentoineet auton olevan fantastinen kyseisellä radalla, ja kun ottaa huomioon, että Oconin edessä on kaksi suhteellisen hidasta HAAS:a, on mahdollisuudet koville pisteille todella hyvät.

Bonusbetsinä kisaan napataan vielä Valtteri Bottaksen sijoittumista kymmenen parhaan joukkoon. Kohteeseen panostetaan yhden yksikön verran. Suomalaiskuljettaja lähtee ruudusta #11 edessään tallikaverinsa Guanyu Zhou. Bottaksen ajoitus meni hieman pieleen aika-ajoissa, missä sateen piiskaama rata parani jokaisella kierroksella. Bottas on nopeampi kisakuljettaja, ja kun edessä on jopa hieman hitaampiakin kuljettajia, ei edes Sergio Perezin sekä Leclercin takaa tuoma paine luo ahdistusta. Pisteille on tänään päästävä.

10 euroa pelirahaa