Formula 1 la 29.10. klo 23:00

Formula 1 - Mexicon Aika-ajot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perezille massiivista 12,00 -kerrointa aika-ajoihin! Tarjouksella kerroin vielä tuplaksi!

Tipsin lopussa ohjeet, miten Checon kerroin saadaan käytännössä tuplattua!

Formula 1 -kauden kolmanneksi viimeisin osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna Sergio Perezin kotiradalla Mexicossa. Perez nauttii Mexicossa valtavasta suosiosta, joka näkyi esimerkiksi viime vuonna todella positiivisena vaikuttajana herran ajamiseen. Perez kipusi palkintopallille Redbullin selvästi heikommalla autolla, joka lupaa hyvää tähän viikonloppuun, kun Redbull omaa käytännössä ylivoimaisen auton muihin talleihin verrattuna.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Toki kärkikastissa on molemmat Ferrari-kuljettajat Charles Leclerc sekä Carlos Sainz, jotka ovat etenkin aika-ajoissa olleet todella nopeita puhumattakaan Redbullin ykköskuljettajasta, ja jo mestaruuden varmistaneesta Max Verstappenista. On silti todettava, että Perezin peräti 12,00 -kerroin aika-ajoihin on käsittämättömän kova.

Perez tuntee radan metkut, ja on Mexicossa kuin kotonaan. Ei olisi ihme, että herra parantaisi vielä edellisvuodesta, ja nappaisi tämän kauden toisen paalupaikkansa, ja kenties jopa kolmannen voittonsa. Onhan Perez äärimmäisen nopea ja varma kuljettaja, joka suorittaa juurikin tärkeän paikan tullen. Tästä esimerkkinä Perezin loistava puolustus edelliskauden huippujännittävässä päätöskilpailussa Hamiltonia vastaan.

Perez on täydellinen joukkuetoveri, mutta myös erittäin kykeneväinen ajamaan itselleen. Tämänkin kauden aikana ollaan muutamia kertoja nähty, kun tiimi on laittanut ykköskuljettajansa Verstappenin Checon edelle. Nyt tallimestaruus sekä kuljettajien mestaruus on jo ratkaistu. Ehkäpä Checo saa vihdoin nauttia?

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Sergio Perez voittaa aika-ajot kertoimella 12,00.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 12,00 🤘