Formula 1 su 21.11. klo 16:00

Formula 1 - Qatarin GP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurjaa valueta Formuloissa!

Päivitys: Valtteri Bottas ja Max Verstappen saivat kolmen sekä viiden sijan lähtöruuturangaistukset, joka siirtää Alonson kolmanteen lähtöruutuun.

Formula-sirkus on tämän kauden osalta kolmea osakilpailua vaille taputeltu. Viimeiset kisat käydään öljyprinssien ympäröimänä aavikkomaisemissa, ja näistä viimeisistä kolmesta osakilpailusta peräti kahdessa kisataan ensimmäistä kertaa. Kun kausi huipentuu Abu Dhabiin, on seuraavat kaksi kilpailua siis täysin uusia ratoja Formula 1 -autoille. Tänä sunnuntaina kisataan Qatarissa, jonka supernopea rata on suosinut harjoitusten ja aika-ajojen perusteella Mercedestä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Lewis Hamilton on tuttuun tyyliinsä ollut täysin ylivoimainen eikä hänelle todennäköisesti löydy vastustajaa iltapäivän kilpailussa. Kertoimissa ei ole kärjen osalta pelattavaa, jonka vuoksi katseet siirretään TOP-6 -sijoitusten pariin. Bet365:n valikoimassa yhden kuljettajan kerroin pistää isosti silmään. Alpinen kehäkettu Fernando Alonso lähtee nimittäin kilpailuun viidennestä lähtöruudusta, ja hänen TOP-6 -sijoitukselle saa peräti 2,25 -kerrointa.

Alonson vauhti läpi viikonlopun on ollut todella lupaavaa. Hänen sijoituksensa kärkikuusikon ulkopuolelle vaatisi siis käytännössä katastrofaalista strategista mokaa tai kolaria startissa. Nämä kuitenkin on perusasioita, jotka kannattaa aina huomioida Formulaa betsatessa.

Muualla tarjotaan hieman päälle 1,60 -kerrointa samaiselle vedolle, joten betillä on todennäköisesti laitettu kertoimet väärinpäin kyseiseen kohteeseen. Ei anneta kuitenkaan sen haitata, sillä aina on mahdollisuus, että virhettä ei bookkereilla huomata, ja että kyseinen veto menisi maksuun onnistuessaan. Mikäli betin kertoimille ei pääse osingoille, on esimerkiksi Coolbetin 1,65 -kerroin myös pelattava.

Fernando Alonso

@alo_oficial
Happy with P5. We race tomorrow . Vamos ✊@AlpineF1Team #alpine #f1 #qatar