Formula 1 su 03.07. klo 17:00

Formula 1 - Silverstone GP

Bottaksen kyydissä Silverstonen osakilpailuun!

Iso-Britannian GP, Silverstonen GP. Kaikkien aikojen ensimmäinen Formula 1 -osakilpailu. Silverstonessa ajettiin kilpaa ensimmäistä kertaa vuonna 1950. Nyt yli 70-vuotta myöhemmin mennään taas vuoden 2022 Formula 1 -osakilpailun merkeissä. Asetelmat ovat jännittävät. Kärjen taistelu on jatkunut kovana – Charles Leclerc vs Max Verstappen. Kuljettajakaksikon perässä tallien toiset kuljettajat Carlos Sainz sekä Checo Perez. Nelikko löytyy jälleen kerran aika-ajojen jälkeen kärjestä.

Tällä kertaa lauantain aika-ajot olivat kovan sateen piiskaamat. Sainz nappasi paalun perässään Verstappen. Leclerc jäi kolmanneksi, ja Perez neljänneksi. Kärjen taistelua on mahdoton ennakoida.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Tämän takia päivän betsi keskittyykin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottakseen. Bottas ei saanut aika-ajojen toisessa osiossa puhdasta kierrosta alleen jatkuvasti kiihtyneen sateen vuoksi. Alfa Romeon toinen kuljettaja Guanyu Zhou sai, ja eteni Q3:seen napaten yhdeksännen lähtöruudun. Kaikille pitäisi kuitenkin olla selvää, että kisassa Vale on kingi.

Bottaksen pisteille sijoittumiseen tarjotaan yllättävän maukasta 1,60 -kerrointa. Se napataan tällä kertaa lapulle, sillä Valtterin edestä löytyy Zhoun lisäksi jopa Williamsin Nicholas Latifi. Sanotaan, että Formuloissa mikään ei ole varmaa. No tällä kertaa varmaa on kuitenkin se, että Latifi ei ole jäämässä kärkikymmenikköön. Williamsin auto on umpisurkea eikä Latifi yksinkertaisesti osaa ajaa. Mikäli Bottas pitää laitteet radalla on kärkikymmenikköön sijoittuminen erittäin todennäköistä.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa