Formula 1 su 23.10. klo 01:00

Formula 1 - USA Aika-ajot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei ole todellista! Uskomaton kerroin Verstappenille USA:n aika-ajoihin!

Formula 1 -sirkus saapuu Yhdysvaltoihin kauden neljänneksi viimeisen kisaviikonlopun merkeissä. Max Verstappen kruunattiin tämän kauden maailmanmestariksi edellisessä osakilpailussa, joten kausi on jo ratkaistu. Taistelu kakkossijasta on kuitenkin kovaa, kun Carlos Sainz, Charles Leclerc, Sergio Perez ja George Russell ovat kaikki vain viidenkymmenen pisteen päässä toisistaan.

Verstappenin vauhti tällä kaudella on ollut ylivoimaista. Herra on paukuttanut kaksitoista osakilpailuvoittoa tämän kauden kahdeksastatoista kilpailusta. Verstappen on hyvin lähellä Formula 1:n historiallista yhden kauden voittoennätystä, jota Michael Schumacher ja Sebastian Vettel pitävät molempien voitettua 13 kilpailua kausina 2004 ja 2013. Yksi voitto, ja Verstappen on tasoissa – kaksi voittoa neljästä jäljellä olevasta kilpailusta, ja ennätys on rikki.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Verstappenin vauhti tuskin mestarina hidastuu. Ennätys on lyötävä, ja jokainen kilpailu on edelleen tärkeä niin tallin, kuin herran itsenkin kannalta. USA oli edellisvuonna loistava rata hollantilaiselle, kun aika-ajoissa kahden kymmennyksen erolla paalupaikan napannut Verstappen voitti Lewis Hamiltonin hieman yli sekunnin erolla.

On käsittämätöntä, että Verstappenin aika-ajo -voitolle saa Mobilebetillä peräti 2,20 -kerrointa. Tuore maailmanmestari, ja viimeisestä seitsemästä osakilpailusta kuusi kisaa voittanut Max ei ole edes ennakkosuosikki kertoimien valossa. Leclercin kerroin on tasan 2,00, mikä on vielä kummallisempaa. Tähän kelpaa tykittää panosta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Verstappen aika-ajojen nopein kertoimella 2.20.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2.20 🤘

Formula 1

@F1
How @redbullracing can secure the championship double this weekend... 👇

#USGP #F1