UHMAPELAAJAT pe 28.10. klo 01:00

Fortaleza - Coritiba

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Excelente! Brasiliasta hyvä betsi torstaiyölle!

Brasilian pääsarjassa Coritiba on ajautunut hieman yllättäen putoamiskamppailuun, ja pääsyynä siihen on ollut katastrofaalisesti sujuneet vieraspelit. Fortaleza puolestaan kisailee Etelä-Amerikan seuraturnauksiin olevista paikoista, ja vähintään Copa Sudamericanaan ollaan kovasti pyrkimässä. Keskinäisessä ottelussa siis molemmilla on omat tarpeensa pisteille.

Fortalezalla on hyvä putki, sillä joukkueella on alla seitsemän tappiotonta ottelua. Mitään ilotulitusta joukkueen matsit eivät ole olleet, vaan hyvin pitkälti klassisia maalin pelejä. Joukkue vaikuttaa jopa hieman ylihypetetyltä, sillä mikään maailmankaataja ei tämä porukka ole. Lisäksi kotimenestys on sangen epäbrasilialaisesti ollut hieman vaisua – 16 ottelusta vain viisi on päätynyt kotivoittoon. Tasureita on kotimatseista ollut liki puolet. Kokoonpanotilanne on hyvä, kun miehiä saadaan pelikielloista.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Fortaleza Esporte Clube 🦁

@FortalezaEC
HOJE TEM LEÃO! 🦁

🏆 Brasileirão⠀
🆚 Coritiba
⏰ 19h
🏟 Arena Castelão
📺 Premiere⠀
#⃣ #FORXCRT

#FortalezaEC #Brasileirão

Coritiba on siis joutunut vaikeuksiin – vieraissa joukkue on kerännyt ainoastaan kaksi pistettä. Hyvät kotipelit ovat pitäneet joukkueen nenän vielä pinnalla, mutta nyt ovat käsillä hetket, jolloin tulosta pitäisi saada vieraspeleistäkin. Putoaminen alemmalle sarjatasolle olisi perinneseuralle pienimuotoinen katastrofi – varsinkin kun joukkueen materiaali ei ole mitenkään kurja. Luciano Castánin pelikielto on tähän matsiin isoin uutinen.

Lähdetään korskeasti hakemaan Coritiballe vähintään kolmatta vieraspistettä tällä kaudella. Fortaleza ei ole niin paljoa parempi joukkue, että ansaitsisi näin ison suosikkiaseman. Perusvedolla mennään, ja parasta on tarjolla Mr Greenillä. Tätä luukkua on aiemminkin kehuttu, eikä suotta – avaa tili, niin uudet maailmat avautuvat!