ma 27.05. klo 21:30

Fortuna Dusseldorf - Bochum

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bochumin matka käy kohti 2. Bundesliigaa – pettääkö puolustus vielä viimeisen kerran?

Maanantaina ratkeaa kumpi pelaa Bundesliigassa ensi kaudella: Fortuna Dusseldorf vai Bochum? Tällä kaudella 2. Bundesliigaa pelannut Dusseldorf lähtee parivaljakon toiseen kohtaamiseen valtavasta etulyöntiasemasta, sillä se kävi muutama päivä takaperin hakemassa 0-3 vierasvoiton Bochumista. Este on jo niin suuri, että Bochumin sarjapaikan pitäminen olisi valtava yllätys.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi depobonari sekä 20€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Dusseldorf lähti altavastaajaa vieraskentälle, mutta kuten Uhmapelaajat arveli, löytyi joukkueen kikkakirjasta ohjeet Bochumin alakerran kiusaamiseen. 0-1 maali syntyi tosin onnekkaasti ja lopulta se merkittiin Philipp Hofmannin omaksi maaliksi. Myös Bochumilla oli omat paikkansa, mutta matsin aikana Dusseldorf loi useamman maalintekoyrityksen ja toisella jaksolla se myös onnistui rankaisemaan kahdesti Felix Klaus ja Yannik Engelhardtin toimesta.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
Not good enough.

0-3 #meinVfL #BOCF95


Asetelma muuttuu siinä mielessä, että nyt Bochumin on vieraskentällä hyökättävä jopa yltiöpäisen rohkeasti heti alusta alkaen kuroakseen kolmen maalin ero kiinni. Dusseldorf halunnee lähteä puolustuspeli edellä, mutta 2. Bundesliigassa tällä kaudella eniten maaleja tehneelle hyökkäykselle löytyy varmasti paikkansa mikäli joukkue ei liikaa passivoidu. Kokoonpanojen osalta yhä merkittävin poissaolija on Bochumin ykkösmaalivahti Manuel Riemann.

Ensimmäisessä matsissa lunastettiin Dusseldorfin maaleilla ja tällä kerralla lähdetään hakemaan koko matsin overia 2,5 linjalla. Bochum sai Bundesliigassa kauden lopulla parissa matsissa hyviäkin onnistumisia ylöspäin ja se pystyy luomaan riittävästi paikkoja, mutta riskitasojen nosto heikentää jo valmiiksi surkeaa puolustusta. Ottelusta voi toki kehkeytyä tylsä nyhjäys mikäli Dusseldorf tyytyy puolustamaan eikä Bochum löydä tiloja, mutta vastaavasti ainekset myös todelliselle maalijuhlalle on olemassa.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Fortuna Dusseldorf-Bochum yli 2,5 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.