CS ti 28.06. klo 20:00

forZe - Astralis

Astraliksen tasoituskertoimessa sitä kuuluisaa valueta

Roobet Cupin päivän toisessa puolivälieräottelussa päästään ihailemaan Astraliksen ja forZen välistä kamppailua, joka alkaa klo: 20:00. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee 250 000 dollarin palkintopotilla varustetun turnauksen välieräotteluun.

Astraliksen kerroin on suotuisa. Joukkue on selvästi parempi, vaikka rosteri onkin kärsinyt todella suurista ongelmista huipputasolla. Nyt vastaan asettuu kuitenkin nouseva junnujoukkue, joka ei välttämättä välieräottelussa pysty suorittamaan samalla tasolla, mitä normaaleissa online-otteluissa. Normaaleissa olosuhteissakin Astraliksen seitsemän kartan valikoima osoittautuu sen verran vahvaksi ettei forZella ole ennakkoasetelmien perusteella kovinkaan hyvät mahdollisuudet ottelua viedä nimiinsä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Lapulle ladataan Astraliksen ottelutasoitusta. Joukkueen karttavalikoima on sen verran vahva ettei forZelle löydy kovinkaan hyvää karttavalintaa. Astralis saa nimittäin poistettua ylivoimaisesti venäläisjoukkueen parhaan kartan Dust 2:n, jolloin forZen seuraavaksi paras karttavalinta on varustettu vain 67% voittoprosentilla. Tässä pitää myös ottaa huomioon se, että forZe pelaa selvästi heikompia joukkueita vastaan päivittäin. Karttavoittoprosentti ei kerro koko totuutta.

Astraliksen pitäisi parempana joukkueena napata voitto myös forZen karttavalinnasta, kun omaksi kartaksi saadaan todella kovat Nuke tai Ancient. ML-kerrointa on turha napata lapulle, sillä mikäli Astralis forZen kartan häviää, on peli täysin auki kolmanteen siirryttäessä.

10 euroa pelirahaa